Transparent
Inloggen
Sluiten

'Timo Baumgartl kan terugkeren bij Stuttgart'

2 juni 2023 10:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Timo Baumgartl kan terugkeren bij Stuttgart"; image source: Pro Shots

Timo Baumgartl kan volgens het Eindhovens Dagblad na dit seizoen terugkeren bij VfB Stuttgart. De verdediger was donderdag al op de tribun gesignaleerd toen de Duitse ploeg in eigen huis speelde tegen HSV. Baumgartl wil absoluut niet meer terugkeren bij PSV en wil liever ook niet meer deelnemen aan de trainingen, omdat hij wil vertrekken.

In 2019 werd Baumgartl door PSV overgenomen van VfB Stuttgart. Na een goede start zakte hij volledig weg en kwam sindsdien nog amper in actie. De afgelopen twee seizoenen speelde hij op huurbasis voor Union Berlin, maar zij hebben al laten weten dat de optie tot koop niet gelicht gaat worden.

Baumgartl heeft in het shirt van PSV uiteindelijk 36 officiële wedstrijden gespeeld.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl stuttgart vfb berlin gesignaleerd hsv tribun union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
“wil liever ook niet meer deelnemen aan de trainingen…”

Ja.. en?
Hij hoeft z’n salaris ook niet meer? Of wat is precies het verhaal?
+4/-0

11 maanden geleden
Lever je salaris van de afgelopen jaren + transfer som maar in. Dan heb je inderdaad het recht om ook niet meer bij trainingen aanwezig te zijn.
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Zijn gênante welkom is eigenlijk de perfecte samenvatting van zijn tijd bij PSV.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ik dacht toen ik het filmpje zag dat het om een sketch ging. Deze jongen heeft ons erg veel gekost, hopelijk kunnen wij nog een gedeelte van zijn transfersom terug krijgen
+1/-0

11 maanden geleden
Elk verhaal heeft 2 kanten. Stel dat ik bij een club waar ik voor veel geld binnen ben gehaald (zelf niet om gevraagd) van vaste basis naar reserve bank ben verhuisd en daarna wordt uitgeleend (dus geen vertrouwen meer) dan zou ik ook eens na gaan denken of ik naar die club (PSV) terug zou willen. Echter zolang ik nog niet bij een andere club heb getekend die mij dan ook mijn salaris betaalt vind ik wel dat ik de verplichting heb bij mn huidige werkgever te blijven trainen. Of mn huidige werkgever daar blij van wordt is weer een ander verhaal.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage