Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen in selectie Jong België voor EK Onder 21

2 juni 2023 15:57
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen in selectie Jong België voor EK Onder 21; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen mogen zich deze maand gaan opmaken voor een eindtoernooi. Beide aanvallers behoren tot de selectie van Jong België voor het EK Onder 21. De door PSV opgeleide doelman Maxime Delanghe is een van de drie keepers in de ploeg. België begint op het EK tegen Jong Oranje. In de selectie van Jong Oranje zit geen enkele PSV'er.

Bakayoko zat tijdens de vorige interlandperiode nog in de selectie van het Belgische nationale team. Bij zijn debuut tegen Duitsland gaf hij direct een assist.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong bakayoko belgie vertessen oranje delanghe duitsland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
10 maanden geleden
Wel van de redactie in ieder geval.. prima kerel om erbij te houden als je je speelstijl gedurende de wedstrijd wil wijzigen mijns inziens, maar geen basismateriaal.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje