Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV werkt aan komst van toptalent Karol Borys'

3 juni 2023 09:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV werkt aan komst van toptalent Karol Borys"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad werkt PSV aan de komst van Karol Borys, een zestienjarig toptalent uit Polen. De aanvallende middenvelder maakte ruim een jaar geleden al zijn debuut op het hoogste niveau en kan in Eindhoven een contract tekenen voor drie seizoenen. Er is echter zware concurrentie. Manchester United en AC Milan azen ook op zijn komst, terwijl hij na een uitstekend EK Onder 17 ook op de rader is verschenen van tal van andere clubs.

Meer op ED.nl
Tags

borys karol azen milan polen rader tal zestienjarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Spreekt in ieder geval ambitie uit! Ben benieuwd.
+2/-0

4 maanden geleden
Als het waar is dat PSV er concreet mee bezig is, is het jammer dat het uitlekt. Kans lijkt me groter dat het niet waar is
+1/-0

 
4 maanden geleden
Het lijkt wel te kloppen en kansrijk. Hij heeft een voorkeur voor PSV i.v.m. Jong PSV en komt binnenkort een kijkje nemen in Eindhoven.
+1/-0

4 maanden geleden
Prima ruwe pareltjes proberen binnen te hemgelen echter we hebben onmiddellijk een kwaliteit impuls voor het eerste nodig. Transfer window nog weken open. Ben benieuwd welke namen we allemaal voorbij zien komen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Een goede jeugdopleiding (eventueel aangevuld met wat talenten die je her en der wegplukt) waaruit veel spelers voortkomen, zorgt ervoor dat dit soort toptalenten ook hierheen willen komen. Uiteindelijk is doorbreken in het Europese voetbal hetgeen iedere speler wilt. PSV zou daarin een mooi opstapje naar het echte werk moeten zijn.

Als hij echter zo goed is dat hij ook kan doorbreken bij een Europese topclub, komt hij toch nooit hierheen. Wij kunnen niet wedijveren met die clubs.
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Jong PSV verhaal best logisch? Speel je als jonge jongen op een goed niveau en aan einde contract is hij dan 19/20. Tijd zat voor een overstap. Aan PSV om die jongen - mits goed natuurlijk - nog een paar jaar in het eerste te houden. Of je op die leeftijd al naar een grote(re) club wil is maar de vraag
+1/-0


Win met PSVPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanschouwen arsenal beerput bizar bosz calimero eersten ehv eredivisie feyenoord fotootje gros hap hetze izecson lens mislinrat mislintat naief oisterwijk ontgelden santos sar sevilla steijn telegraaf vaio vies wijs xavisimons