Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons met recordaantal punten PSV.Supporters.nl Man van het Seizoen

3 juni 2023 09:35
Foto: Pro Shots

Xavi Simons met recordaantal punten PSV.Supporters.nl Man van het Seizoen; image source: Pro Shots

Xavi Simons is dit seizoen de PSV.Supporters.nl Man van het Seizoen geworden. Na iedere wedstrijd kan worden gestemd op de Man van de Wedstrijd en op basis van die stemmen komt aan het eind van het seizoen de beste speler naar voren. Met een recordaantal van 157 punten is Simons met overmacht op de eerste plaats geëindigd. In totaal werd hij bij 17 wedstrijden uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd, dat is eveneens in 23 jaar niet eerder voorgekomen.

De strijd om de overige plekken op het podium was een stuk spannender, want met nog één duel te gaan waren er nog drie spelers die een goede kans maakten op de overgebleven twee plekken. Uiteindelijk is Joey Veerman op een tweede plaats geëindigd met 71,5 punt, terwijl Walter Benítez met slechts één punt minder op de derde plaats staat. Érick Gutiérrez is het podium net misgelopen.

De thuiswedstrijd tegen Arsenal is verkozen tot Wedstrijd van het Seizoen. Met een gemiddelde beoordeling van 8,69 was de 2-0 zege in het Philips Stadion in de ogen van de leden van deze site de beste wedstrijd. De 3-0 thuiszege tegen Ajax in april kreeg een gemiddelde beoordeling van 8,24, terwijl de winst van de Johan Cruijff Schaal werd beoordeeld met een gemiddelde van 8,14.

De gewonnen bekerfinale werd een stuk lager beoordeeld en kreeg een gemiddelde van slechts 5,84. De slechts beoordeelde wedstrijd is het verloren uitduel tegen Cambuur. Die kreeg een gemiddelde van 1,54.
Discussieer mee op de forums


Tags

simons recordaantal xavi arsenal bekerfinale benitez cambuur gutierrez joey misgelopen overmacht spannender thuiszege veerman voorgekomen walter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Het cijfer voor de wedstrijd tegen cambuur is nog te hoog...
+5/-0

 
4 maanden geleden
Schattig. Kan je het ook onderbouwen?
+1/-1

 
4 maanden geleden
Schattig nog wel...

Speciaal voor jou wil ik het best onderbouwen.
Ik weet niet of je die wedstrijd nog kunt herinneren, maar cambuur maakte niet veel klaar in het seizoen. Wij gingen daar kansloos met 3-0 onderuit. Nog een keer, kansloos. Cambuur is op alle fronten te kort geschoten dit seizoen. Dat wij als zelf benoemd topclub daar zo eraf gingen, is voor mij het absolute dieptepunt van het seizoen.

Genoeg onderbouwing voor jou?
+5/-0

 
4 maanden geleden
Tegen Cambuur waren we nog de bovenliggende partij. Een 1 is wel heel extreem, meer voor mocht je ooit 0-10 van Ajax verliezen. Thuis tegen Rangers overrompeld worden vond ik wellicht nog erger, vooral vanwege de belangen. De zoveelste uitwedstrijd van het seizoen waarin het een keer niet loopt kan. Vervolgens eindigt Rangers Europees op 0 punten met doelsaldo 2-22 in een poule met Ajax.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Een 1 kan ook symbolisch zijn.
Teleurstelling kan op basis van verwachting of belang mee spelen, zeker.

Mijn opmerking was meer gestoeld op het cambuur van deze competitie en de manier waarop wij daar weggezet zijn.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ok, je laat een onderbuikje spreken. Maar dat is niet onderbouwen.

Het was een slecht resultaat, maar PSV speelde die wedstrijd niet extreem slecht. Zat ook veel pech bij.

Dit minder dan n 1 geven, dan vraag ik me af welk cijfer je geeft als we verliezen van Paderborn, Eupen of Quick20...

Hoor graag je cijfer, en waarom fat dan maximaal 1 punt slechter is
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Te beginnen, buikje vind ik dan weer wel lief. Het is inmiddels een aardige buik.

In de eerste reactie geef ik een onderbouwing, in de tweede dat je het, niet perse ik, kunt bekijken vanuit verschillende punten.
Volgens mij zijn we het er allemaal over eens dat het resultaat een drama, aanfluiting of zelfs een schande is. Dat zet ik af tegen en de wedstrijd, die in mijn herinnering verschrikkelijk was. Daarboven op de instelling dat het uiteindelijk 3-0 werd, dat er geen plan was, althans niet zichtbaar, er geen eigen vermogen bij de spelers om op basis van eerzucht het om te draaien. En, als kers op de taart, dat het om cambuur gaat, dat zoals gezegd geen deuk in een pekske boter schopte.

Een 1 daar kun je dan over discussieren. Als jij hem zo letterlijk neemt. Dat mag. Mijn opmerking dat het cijfer nog te laag was, was cynisch bedoeld.

Tot slot, ik vind de wedstrijd tegen groningen een ander verhaal. Daar speel je tot 5 minuten voor rust redelijk goed, en geef je het in 3 minuten weg. Ook een dikke onvoldoende, daar niet van.

Kun je met dit verhaal leven?
+1/-0

 
Brenetjes (geschorst)
4 maanden geleden
Niet volgens iedereen schijnbaar :B
+1/-0

4 maanden geleden
Toch wel weer veelzeggend dat Guti op de 4e plek eindigt. Ondergewaardeerde speler.
+1/-0

4 maanden geleden
Xavi was ook de enige die dit seizoen echt ervoor vocht. In alles. De Jong, V Aanholt.. je ziet ze ook hun best doen maar dat is het. Xavi zette de turbo erop. Veerman werd ook steeds beter. Maar dat was het wel. Ik hoop zo dat Xavi gaat blijven.
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vind dit maar een tendentieus stuk tekst. Natuurlijk is het bijzonder dat Xavi alle records heeft verbroken. Maar dat is de positieve kant. De negatieve kant vind ik dat de speler 'Niemand' op de vijfde (!!) plaats is geëindigd... Die verdiend dus volgend seizoen een basisplaats zou ik zeggen. Maar het is toch een teken aan de wand dat Niemand vijfde is geëindigd en dus een heel leger aan basisspelers en andere duurbetaalde krachten achter zich laat. Deze jongen kost niks maar is kennelijk onmisbaar in het team volgens ons. Of zegt dit dan weer wat over de grote onvrede die bij de puntengevers heerste dit jaar 🤔 Vul het zelf maar in. Maar ik vind het dieptriest dat hij zo hoog is geëindigd... En niet triest van de puntengevers, maar triest van onze beleidsbepalers. Zowel op het veld als alles daar omheen.
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Eigenlijk is dit niet eens nieuws, wie had het dan moeten zijn?
Overigens is de uitwedstrijd tegen Emmen wmb. veruit de slechtste wedstrijd van het seizoen. Toen de 1-0 voor Emmen viel wist je dat de wedstrijd al verloren was, PSV speelde werkelijk waar machteloos en fantasieloos en had in 500 minuten niet eens een goal gemaakt, zo slecht was het.
+1/-0


Win met PSVPSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arsenal beerput bosz eersten ehv eredivisie feyenoord fotootje gestaakt halsema hetze izecson knvb macht manolev mislinrat mislintat naief santos sar sevilla steijn telegraaf treurig uitsupporters vaio vanalles vies wijs xavisimons