Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV vrij zeker van komst van Peter Bosz'

5 juni 2023 09:18 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV vrij zeker van komst van Peter Bosz"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad is dat PSV er vrij zeker van is dat Peter Bosz de nieuwe trainer zal worden. Een aantal knopen moet nog doorgehakt worden, maar het heeft er alle schijn van dat hij snel voor meerdere seizoenen gaat tekenen in het Philips Stadion. Financieel is Bosz haalbaar voor de club, al zal er wel flink in de buidel moeten worden getast.

Bosz wil zelf een deel van de technische staf kunnen samenstellen, waarbij het voor de hand ligt dat Rob Maas een van de assistenten wordt. Maas speelde zelf in de jeugdopleiding van PSV en was al meerdere keren assistent van Bosz.

Met name in de verdediging lijken de nodige veranderingen te gaan komen. Het is denkbaar dat Jordan Teze nog een kans gaat krijgen, maar met name André Ramalho lijkt in aanmerking te komen voor een transfer. Daarnaast liggen de prioriteiten op de komst van een verdedigende middenvelder, een rechtsbenige verdediger, terwijl er linksvoorin ook één of meerdere opties nodig zijn.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz maas buidel denkbaar doorgehakt getast jordan knopen linksvoorin prioriteiten ramalho samenstellen teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
11 maanden geleden
Precies voordat Anderlecht of Sporting hem haalt.
+2/-0

11 maanden geleden
Zou mooi zijn als het allemaal gauw rond is, dan kun je zsm als nieuw team ingespeeld raken.
+3/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Haal naast Van Ewijk ook Olij ook maar snel, voordat Koeman wakker wordt. Haalt toch wat reddingen uit die ik bij PSV sinds Lars niet meer gezien heb. Qua CV heb ik minder bord-op-schoot ideeën.

Bosz weet ik nog niet wat ik er van moet vinden. Heeft een goede carrière gemaakt, maar het gebrek aan prijzen is een smetje tot nog toe.
+2/-1

11 maanden geleden
Ik hoop wel dat er van bovenaf de druk is opgelegd om kampioen te worden cq minimaal tweede,zodat een trainer ook gestimuleerd wordt om strategisch te denken ipv alleen koste wat kost een eigen speelplan uit te voeren.(het voorbehoedsmiddel tegen naiviteit)
Maar ik sta er positief in en ga er vanuit dat dat goed gaat komen,hij zal toch ook wel prijzen willen winnen.😃
+2/-0

 
11 maanden geleden
Dat lijkt mij erg onwaarschijnlijk. Ik denk eerder dat Stewart en Brands tegen Bosz hebben gezegd dat ze hem puur voor zijn manier van voetballen willen hebben, en dat het seizoen geslaagd is zolang PSV niet degradeert.
+4/-1

11 maanden geleden
Als Bosz komt idd einde oefening voor Ramalho. Teveel ruimte in de rug niet echt zijn sterkste punt.

Neem aan dat er een RB bijkomt en dat Teze meer een optie is voor RCV. Gezien vertrek Branthwaite zal er dan ook een extra LCV moeten komen.

Voorin moet zeker ook een spits bij alsook een LV.
+1/-0

11 maanden geleden
Nou Bosz, snel tekenen dan. Ben benieuwd wie er moeten vertrekken en nog meer wie erbij gaan komen. Ramalho , Obispo out ?? Waarschijnlijk Sangare en Guti beiden weg.
Teze heeft bewezen een redelijke RCV te zijn, Zelfs Ned 11tal gehaald echter door RvN op de verkeerde positie misbruikt. Teze is best snel en kan als back up zeker mee. De 3 gehuurde spelers komen niet terug. Olly zekerheidje ?? Er staat veel te gebeuren. Niet te lang wachten dus. We moeten al weer snel aan de bak.
+2/-0

11 maanden geleden
Daar zijn we dan mooi klaar mee met deze professor
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage