Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jeremy Antonisse aast op definitieve transfer'

6 juni 2023 18:20
Foto: Pro Shots

"Jeremy Antonisse aast op definitieve transfer"; image source: Pro Shots

Jeremy Antonisse lijkt komende zomer definitief te gaan vertrekken bij PSV. De aanvaller speelt momenteel op huurbasis voor FC Emmen, maar lijkt niet te kunnen rekenen op een plek in de A-selectie van PSV. Antonisse was opgeroepen voor het nationale elftal van Curaçao om komende maand deel te kunnen nemen aan de Gold Cup, maar de voetbalbond van Curaçao heeft bekend gemaakt dat hij zich heeft afgemeld omdat hij fit wil blijven om een transfer te kunnen maken.

De geboren Brabander kwam in 2010 al in de jeugdopleiding van PSV terecht. Uiteindelijk heeft hij 61 wedstrijden voor Jong PSV op zijn naam staan. In de A-selectie kwam hij tot twee korte invalbeurten in een officieel duel. Het contract van Antonisse loopt over een jaar af.




Tags

antonisse jeremy curacao brabander emmen jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Lijkt me prima. Komt tekort. Succes Jeremy.
+1/-0

11 maanden geleden
Jammer voor hem maar komt blijkbaar te kort voor PSV1. Succes gewenst. Niet elke jeugdspeler wordt een tweede Romario.(helaas) dus door selecteren.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte