Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Peter Bosz naderen akkoord'

8 juni 2023 18:59 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Peter Bosz naderen akkoord"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat PSV een akkoord nadert met Peter Bosz. De verwachting is dat de deal al snel rond zal gaan komen. Al langer werd er met de trainer gesproken over een samenwerking en alles is op donderdag in een stroomversnelling gekomen. Alleen de laatste formaliteiten moeten nog worden afgehandeld.

Meer op VI.nl




Tags

bosz naderen formaliteiten stroomversnelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Mooi, al vroeg duidelijkheid dus je kan vroeg gaan bouwen. Welkom meneer Bosz bij de mooiste club van Nederland en veel succes en plezier gewenst.
+1/-0

11 maanden geleden
Welkom Peter, hopelijk weet je mijn scepsis met klinkende resultaten te weerleggen. Wel prettig dat er nu in een redelijk vroeg stadium duidelijkheid lijkt te komen.
+1/-0

11 maanden geleden
Welkom dan waarschijnlijk Peer! Ik heb er alle vertrouwen in dat jij ONS PSV weer kampioen gaat maken en dat we eindelijk ook weer eens van het spel kunnen genieten.
+1/-0

11 maanden geleden
Wordt een beetje moe van alle bij rond berichten….
+1/-1

11 maanden geleden
Dat "het kan best wel even duren" van Marcel is ook maar relatief dan. Mocht het waar zijn...
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dat was in zijn tijd als TD toch ook al? Als hij met een interview kwam dat een bepaalde speler heel moeilijk haalbaar zou zijn, wist je dat hij binnen 24 uur werd gepresenteerd
+4/-0

11 maanden geleden
Ik heb weinig vertrouwen in Bosz en zijn kamikaze voetbal. Mocht het rondkomen dan geef ik hem wel het voordeel van de twijfel. PSV heeft toch een trainer nodig dus laten we er het beste van hopen.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Niet een typische PSV trainer, maar misschien is dat wel juist wat we nodig hebben!
Alleen al het feit dat deze man aanvallend voetbal prevaleert doet me deugd. Ik hoop echt op een keer aantrekkelijk voetbal van ONS PSV, want het is(te) lang geleden dat we dit hebben gezien!
+1/-0

11 maanden geleden
"PSV en Bosz gaan voor een lange samenwerking, na flinke eisen van Bosz". Dus als het in het begin niet loopt, kunnen we weer een flinke afkoopsop op tafel leggen. Houd mijn hart vast. Hope I'm wrong
+1/-0

11 maanden geleden
Het zou mooi zijn als we weer eens voor 5 jaar een trainer hebben, zeker eentje die ook nog eens attractief wil voetballen. Dan kunnen we het spelsysteem ook in de jeugd invoeren, wat de doorstroom enkel maar makkelijker maakt. De berichten worden steeds beter. Zeker as Peter zelf ook flinke eisen stelt om een vruchtbare periode tegemoet te kunnen zien.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage