Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: 'Zowel PSV als ik hebben honger om te presteren'

12 juni 2023 10:24 - PSV TV




Tags

honger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Top! De kogel is door de kerk. Er is duidelijkheid. De ambitie van Bosz (met leuk voetbal kampioen worden) vind ik goed en mooi. Dus vlammen maar! Succes Peter.
+3/-0

11 maanden geleden
Top Peter, we hebben er zin in, breng ons weer het kampioenschap en een plaats in de CL-leaque 🤗
+2/-0

11 maanden geleden
Ik heb echt heel sterk het gevoel dat hij zijn eerste kampioenschap met ONS mooie PSV gaat pakken. Welkom Peter Bosz en veel plezier en succes gewenst :)
+2/-0

11 maanden geleden
Ik vind het een opportunistische te-voor-de-hand-liggende beslissing van PSV, maar nu hij er is hoop ik serieus dat Bosz PSV het kampioenschap kan bezorgen, het wordt weer de hoogste tijd, en wens ik hem veel succes (sympathieke man). Hij zal echter, terecht, om een paar nieuwe spelers gevraagd hebben om zijn 'attractief voetbal' ook om te zetten in resultaten. Er zal bij Veerman (en Simons?) nu Sangaré en Guti wellicht gaan vertrekken een stevige snelle middenvelder niet te beroerd het vuile werk op te knappen, moeten bijkomen. Maar ja, misschien is Guti te verleiden hier te blijven bij toezeggingen van Bosz? Ik vermoed dat Ramalho niet op een basisplaats hoeft te rekenen, gaat hij ook vertrekken?
+1/-0

11 maanden geleden
Zowel PSV en Bosz hebben honger om te presteren. Heb er veel vertrouwen in dat Bosz ons kampioen gaat maken. Heeft voor 3 jaar getekend, spreekt ook weer vertrouwen uit. Nog wat gerichte aankopen en gaan met die banaan. Nu al zin in komend seizoen.
+1/-0

11 maanden geleden
Het is natuurlijk een standaard uitspraak dat een trainer prijzen wil pakken/kampioenschap. Maar het voelt toch alsof hij er echt zin in heeft.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage