Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko sluit aan bij de selectie van Rode Duivels

12 juni 2023 22:44
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko sluit aan bij de selectie van Rode Duivels; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko mag zich opnieuw melden bij de nationale selectie van België. Dat heeft de Belgische voetbalbond bekend gemaakt. De aanvaller van PSV is toegevoegd aan de selectie van de Rode Duivels vanwege de blessure van Kevin De Bruyne. Voor België staan EK-kwalificatiewedstrijden tegen Oostenrijk en Estland op het programma.

Bakayoko was oorspronkelijk opgeroepen voor Jong België om deel te nemen aan het EK Onder 21. Of de aanvaller na de kwalificatiewedstrijden met de Belgische ploeg nog gaat aansluiten bij Jong België is nog onbekend.

In de vorige interlandperiode maakte Bakayoko zijn officiële debuut voor België. Tijdens zijn debuutwedstrijd tegen Zweden gaf hij bovendien meteen een assist.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko belgie jong bruyne debuutwedstrijd estland oostenrijk zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Voor België staan EK-kwalificatiewedstrijden tegen Oostenrijk en België op het programma?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte