Transparent
Inloggen
Sluiten

'Volop belangstelling voor toptalent Isaac Babadi'

14 juni 2023 08:05 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Volop belangstelling voor toptalent Isaac Babadi"; image source: Pro Shots

Het is nog maar de vraag of Isaac Babadi komend seizoen nog bij PSV speelt. Volgens het Eindhovens Dagblad is er volop belangstelling van de clubs uit binnen- en buitenland voor het toptalent. Babadi heeft nog een contract voor een jaar en PSV wil hem graag behouden, maar vooralsnog zou er nog geen aanbod zijn gedaan. De 18-jarige jeugdinternational ziet zelf nog voldoende perspectief om zich te ontwikkelen, maar hoopt wel op korte termijn bij de A-selectie aan te kunnen sluiten.

Volgens het ED zijn onder meer Brentford en Eintracht Frankfurt serieus geïnteresseerd in de komst van de aanvaller, terwijl ook Everton, Crystal Palace en Brighton & Hove Albion samen met een aantal Nederlandse clubs belangstelling hebben.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac albion brentford brighton eintracht everton frankfurt hove palace

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Als PSV deze jongen laat gaan, dan hebben ze echt keihard gefaald. Een van de grootste talenten ter wereld. Je moet er wat mij betreft echt alles aan doen om hem te houden.
+2/-1

1 jaar geleden
Ik volg Jong PSV niet heel intensief, maar dit is wel een van de namen die afgelopen seizoen regelmatig positief eruit sprong in het elftal van Jong PSV. Het lijkt mij dat er voor dit soort talenten wel plaats moet zijn bij PSV om zich verder te ontwikkelen.

De vraag is of dat in Eindhoven moet gebeuren, of dat een verhuur binnen het rechterrijtje van de eredivisie wellicht een betere stap is? Maar een langer contract lijkt me niet onverstandig als er zoveel clubs interesse hebben.
+3/-0

Minimaal flink verbeteren en verlengen hoeft niet zo moeilijk te zijn?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Precies, en dan een jaartje verhuren aan een subtopper zodat ie meters kan maken.
+1/-0

1 jaar geleden
PSV probeert regelmatig jonge talenten naar Eindhoven te halen. Nu loopt er al een enorm talent rond en heeft PSV nog geen (verbeterde) aanbieding gedaan om contract te verlengen. Vreemd. werk aan de winkel dus.
+1/-0

1 jaar geleden
Tielemans, Leysen en nu dus Babadi. Iets gaat er bij de PSV opleiding niet goed. Talenten die gratis bij andere clubs gaan spelen en blijkbaar geen perspectief meer zien bij Ons PSV.
+1/-1

 
Daar is bij Babadi (nog) helemaal geen sprake van toch? Als ik bovendien kijk in het artikel op de site van het ED staat dat Babadi bij PSV wil blijven én PSV er zelf vanuit gaat dat Babadi een nieuw contract gaat tekenen. Lijkt me een aardige storm in een glas water.

Dat Leysen vertrekt kun je natuurlijk moeilijk een probleem vinden als bijna wekelijks hier wordt aangegeven dat er helemaal niets deugt van de verdediging van Jong PSV. En als Tielemans de concurrentie niet aan wil gaan houdt het ook op. Heel goede middenvelder, maar wel beduidend minder dan Veerman.
+3/-0

 
1 jaar geleden
@Estudiantes, jij bent bij uitstek de kenner van JPSV aangaande het feit dat je vaak gaat kijken en toffe verslagen schrijft. Vind jij dat Leysen genoeg potentieel heeft om aan te haken bij PSV1? Dezelfde vraag voor Tielemans. Babadi vind ik een ander verhaal tov de andere twee omdat hij pas net bij JPSV is aangehaakt. Ik denk dat het voor Leysen een hele mooi stap is die hij nu maakt, Tielemans had ik graag verhuurd gezien, Babadi blijft denk ik
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat Leysen en vooral Tielemans zich bij Union en Vitesse verder gaan ontwikkelen. Wat jammer is dat PSV er dan geen profijt meer van heeft omdat ze transfervrij vertrekken.De ontwikkeling van Babadi is onvoorspelbaar.Het is vaak alles of niks. Op 16 jarige leeftijd waren de kenners al lyrisch over hem maar in Jong komt zijn talent er vaak niet uit. Misschien dat hij meer tijd nodig heeft, hij is tenslotte pas 18 jaar.
+1/-0

1 jaar geleden
Babadi is geweldig, hou m al n tijdje in de gaten. Misschien qua talent beter dan Ihattaren, nu moet ie laten zien dat het ook goed blijft zitten tussen de oren, dan kan hij ver komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Die jongen komt net kijken en het probleem is dat hij nu al aan alle kanten de hemel wordt ingeprezen waardoor ze er in gaan geloven dat ze superieur zijn maar ondertussen de realiteit kunnen verliezen.
We hebben het eerder gezien bij Aisatti,Bakkali,Maraoefi,Bazoer,Labyad en Ihattaren.
Ik hoop dat hij verstandig is en de weg der geleidelijkheid loopt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Of in ieder geval in ziet dat je er met talent alleen niet komt en dat je ook keihard moet blijven werken. Simons is nog een stuk beter dan degene die je noemde, waarschijnlijk mede ook juist doordat hij keihard blijft werken, en geeft een geweldig voorbeeld hoe je met je talent om moet gaan.

Die spelers die je noemde hadden waarschijnlijk ook erg goed kunnen worden als ze dezelfde passie en spirit als Simons in de wedstrijd zouden leggen, iedere week weer. Is dan denk ik toch niet zo makkelijk. De kantjes er af lopen is een stuk makkelijker en ze zijn toch al op jonge leeftijd binnen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi