Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons verliest met Oranje van Kroatië

14 juni 2023 23:18
Foto: Pro Shots

Xavi Simons verliest met Oranje van Kroatië; image source: Pro Shots

Xavi Simons is woensdagavond met het Nederlands elftal onderuit gegaan tegen Kroatië. De halve finale van de Nations League eindigde na verlenging in een 2-4 nederlaag. Simons had een basisplaats en werd uiteindelijk halverwege de tweede helft gewisseld. Joey Veerman zat de hele wedstrijd op de bank en moet dus nog wachten op zijn debuut voor Oranje.




Discussieer mee op de forums


Tags

simons kroatie oranje xavi joey nations veerman verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Terecht verlies. Mannen tegen jongens. Je ziet het al aan de koppen bij de volksliederen. Wat een passie in die koppen tegenover uitgestreken gezichten bij ons.
Verder voetballend les gehad. Gewoon kwalitatief en effectief tegenover net niet, moeilijkdoenerij ( Kan Bergwijn ook gewoon een bal meenemen zonder hem onder zijn voet door te halen) en onzorgvuldigheid.
En echt ik snap al jaren niet wat iedereen in postbode Frenkie de Jong ziet. Gaat echt totaal niks van uit. Vergelijk dat eens met Modric.
+10/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Nogal wiedus dat Frenkie de Jong als een postbode rondliep, vaak kon hij de bal niet fatsoenlijk kwijt omdat niemand positioneel goed stond, ligt niet aan hem. Itt. tot Kroatië, wat n geweldig positiespel.
+1/-0

 
11 maanden geleden
En dan had ik nog het idee dat Kroatië niet eens vol uit hoefde te gaan want Nederland was slap..
+1/-0

11 maanden geleden
Dat Kroatië is een goed voetballend team met Modric als absolute uitblinker. Die man is 37 jaar oud en hij voetbalt als een jonge God. Simons heeft nog een heleboel te leren en dus moet hij dat nog maar een jaartje in Eindhoven doen.
+6/-0

11 maanden geleden
Wat was er met de verdediging aan de hand? De laatste keer dat ik zulk slecht verdedigen heb gezien was bij Utrecht-Spakenburg. Vooral de 1-2 werd zomaar weggegeven. Die gast staat 5 seconden achter elkaar vrij recht voor de goal terwijl er een voorzet aankomt. Vooral Van Dijk had er even geen zin in.
+2/-0

11 maanden geleden
Even puur focussend op de prestatie van onze PSV'er Xavi Simons, dan zie je ook in de wedstrijd van gisteren dat hij de potentie heeft om een hele grote speler te worden. Je ziet echter ook dat hij het fysiek echt lastig had tegen de Kroaten en mede daardoor lukte het hem niet om zijn stempel te drukken.

Door de geringe tegenstand in de eredivisie ben je na de 2e seizoenshelft geneigd te denken dat Xavi zich al makkelijk staande zou gaan houden bij een Europese topclub. Daar is mijn ogen nog geen sprake van. Xavi kan absoluut een hoger niveau aan dan PSV, maar zal nog verder moeten groeien om uit te kunnen groeien tot een basisspeler bij bijv. Arsenal. De vraag is hoe hij die groei het beste kan bereiken: nog een jaar bij PSV, een jaar roulatiespeler zijn bij een topclub, of een tussenstap maken naar een betere ploeg waar hij nog wel de kans heeft om fouten te maken??

Hopelijk kiest hij voor nog een jaar PSV, zodat hij er aandacht kan besteden dat niet alleen zijn acties goed zijn, maar dat hij ook de rust weet te bewaren en waardevol voor de ploeg is als hij geen acties maakt.
+2/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Daarom, nog lekker een jaartje PSV en dan de stap maken maar een Arsenal, daar verzuipt ook onze Xavi nog op dit moment.
+1/-0

11 maanden geleden
Xavi speelde gelukkig niet te goed;) Jaartje PSV nog please, Xavi.
+1/-0

11 maanden geleden
Voordeel voor PSV zal ook zijn dat je volgend jaar een EK hebt in de zomer. Bij PSV is Xavi verzekerd van een basisplaats, terwijl de kans zeer groot is dat je bij een topclub genoegen moet nemen met een plek op de bank en sporadisch een invalbeurt. Daarmee zet je dan ook direct je plek in Oranje op het spel.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik begrijp niet helemaal waarom iedereen dit gedrocht zo serieus neemt. Het is/was bedoeld als vervanging voor de oefenwedstrijden maar het lijkt wel alsof het om het ek gaat soms
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage