Transparent
Inloggen
Sluiten

'Veel concurrentie voor PSV in strijd om Stijn Spierings'

15 juni 2023 20:32 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Veel concurrentie voor PSV in strijd om Stijn Spierings"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is het maar de vraag of Stijn Spierings naar PSV vertrekt. De middenvelder is in beeld bij PSV als mogelijke opvolger van Ibrahim Sangaré, maar ook meerdere grote clubs uit Frankrijk en ploegen uit Italië en Spanje hebben interesse. Spierings is transfervrij omdat zijn contract bij het Franse Toulouse afloopt en hij deze niet wil verlengen.

Meer op VI.nl




Tags

spierings stijn frankrijk sangare toulouse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ik ben benieuwd naar de opstelling in augustus , denk dat ik nog geen 4 namen op zeker op papier kan zetten..
+2/-0

11 maanden geleden
Er zijn nog 5 wachtende voor u!!!
+1/-0

 
11 maanden geleden
Vanuit ons perspectief zeker graag of niet.
Vanuit zijn perspectief, snap ik heel goed dat hij wacht. Wanneer hij kiest voor een (sub) topper uit pak em beet Italië of Engeland, en het zou mislukken, kan hij alsnog naar ons.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik ben heel benieuwd wat Stewart gaat presteren op de transfermarkt. Komen daadwerkelijk de spelers die PSV wil of komen ze uit bij optie nummer 8 omdat clubs elders meer bieden. Ik verbaas me dat een spits als Dolberg slecht 4,5 miljoen kost terwijl je weet dat hij zich bewezen heeft onder Bosz. Hoe wil je dan wel miljoenen meer betalen voor Pepi?
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dolberg presteert al jaren niet meer. Hij heeft in totaal misschien 1,5 jaar goed gepresteerd. Maar dat was duidelijk boven zijn normale niveau.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Ik denk dat alle spelers die we graag zouden willen om de Cl te kunnen winnen te duur zijn helaas, dus we moeten in een poule vissen waar heel veel andere clubs ook een hengeltje in hebben hangen. De realiteit is gewoon dat we concurreren met de Franse middenmoot, degradatiekandidaten in de PL en ga zo maar door. De job van TD bij PSV is misschien wel de moeilijkste die er is. Het is niet voor niks dat de boel al jaren gewoon simpelweg niet voor elkaar is, Dus uiteindelijk komen we misschien wel bij keuze 10 of 15 uit. Het is aan Peter om samen met Stewart een gebalanceerd elftal neer te zetten. Kijk naar Feyenoord, allemaal spelers die wij ook hadden kunnen halen, maar Slot heeft er een team van gemaakt
+2/-0

11 maanden geleden
We komen uit op de latere uitleg van Brands en Stuwie.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage