Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mathijs Tielemans tekent voor drie jaar bij Vitesse'

18 juni 2023 01:48 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Mathijs Tielemans tekent voor drie jaar bij Vitesse"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat Mathijs Tielemans definitief de overstap gaat maken naar Vitesse. De middenvelder van Jong PSV is tot een akkoord gekomen over een contract voor drie seizoenen en zal maandag de medische keuring ondergaan. Daarna zal hij zijn handtekening onder de verbintenis zetten zodat de overstap officieel wordt gemaakt.

Tielemans maakt transfervrij de overstap naar de club van Phillip Cocu aangezien zijn contract bij PSV afloopt. Een aanbieding om dat contract te verlengen heeft hij naast zich neergelegd. Ook AZ, FC Utrecht en Wolverhampton Wanderers waren serieus in de markt voor de middenvelder.

Meer op VI.nl




Tags

tielemans mathijs vitesse cocu jong keuring utrecht wanderers wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
11 maanden geleden
Hele PSV-reünie als ze tegen FC Twente spelen.
+1/-0

11 maanden geleden
Stelletje slapers bij PSV... Investeren investeren en nog eens investeren in een speler en gratis de deur uit lopen..

Beter heel jong psv opdoeken en dat geld investeren in het eerste aangezien het rendement toch minimaal is.
+1/-5

 
11 maanden geleden
Onzin. Niet iedere jong speler komt in het grote PSV, maar wel op enig moment op een ander niveau gaan spelen.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Verhuur zulke speler dan of verkoop hem... PSV is altijd de brave jongen van de klas en komt als een sulletje over... Wordt tijd dat er eens op de strepen gestaan wordt en met de vuist v uit op tafel slaan... Niets voor niets... En normale bedragen voor een speler ipv lage bedragen.. het kijken wel relatiegeschenk of donaties.

Kijk wat er alleen al bij Vitesse rondloopt uit Eindhoven...
+2/-0

 
11 maanden geleden
Als hij al zo goed, waarom dan geen minuten in PSV1? PSV kan hem, waarschijnlijk, geen belofte doen op speeltijd in 1. Vitesse wel. Daarbij vind ik het niveau dat wij nastreven iets hoger dan dat van Vitesse. We kunnen pas over een paar jaar zeggen wat we eventueel gemist hebben. Daar ben ik nu nog niet zeker van.

Bovenal, mathijs, succes in Arnhem.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dat zeg ik ook niet... Ik zeg alleen dat psv slaapt en weer een leuke voetballer ( al dan niet psv1 waardig ) na een flinke tijd van investeren gratis de deur uit loopt ..
+1/-0

 
11 maanden geleden
Uiteindelijk heeft het speler het laatste woord. PSV wilde wel met hem verder en had hem een contract aangeboden. Als de speler zelf echter niet wilt en niet bijtekent dan kan PSV verder niks meer. Dit gebeurt ook bij Ajax, hoeveel spelers van jong Ajax lopen daar ook 'gratis' de deur uit omdat ze niet aan spelen toekomen in het 1ste elftal.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Het rendement is minimaal? Je hebt sinds Jong PSV in 2013 in de KKD is gaan spelen al voor meer dan 170 miljoen euro aan spelers verkocht die via Jong PSV hun eerste minuten in het betaald voetbal hebben gemaakt. Laten we dat inderdaad maar gaan opdoeken ja omdat er nu een middenvelder transfervrij vertrekt :ja
+3/-0

 
11 maanden geleden
Een speler die op zijn 21e een beetje meedraait in de KKD. Er zijn tig van dat soort spelers die de stap net niet kunnen maken. Leuk voor hem dat hij naar de Eredivisie kan. Hopelijk krijgt hij daar veel minuten.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Bakayoko speelde vorig jaar nog met Jong PSV in de KKD, nu heeft hij een basisplaats bij de Rode Duivels. Nee, lekker opdoeken dat Jong PSV omdat het geen rendement heeft :ja
+1/-0

11 maanden geleden
Of Tielemans goed genoeg is voor de top,subtop of daaronder zal idd of een paar jaar pas blijken.Het feit dat PSV via JPSV in deze speler investeerde en er er vervolgens een minimale opleidingsvergoeding voor krijgt vind ik slecht.Regeer gaat van jong ajaks naar Twente voor 1 miljoen+ terugkoop optie.Dat had met Tielemans ook moeten gebeuren.Nu loopt een talent bijna gratis de deur uit bij PSV.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Die voorbeelden heb je anders ook volop bij Ajax gehad afgelopen seizoenen dat ze transfervrij de deur uitlopen om in de Eredivisie aan de slag te gaan. Timber die na een jaar bij Utrecht voor 8 miljoen naar Feyenoord gaat, Kasanwirjo die na anderhalf jaar bij Groningen voor 2 miljoen naar Feyenoord gaat. Deze zomer Sontje Hansen die naar NEC vertrekt. Drie talentvolle spelers die hun contract niet wilden verlengen en gratis de deur uit liepen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Hier heb je wel een punt vind ik,ook al zal je nooit helemaal een waterdicht zelfregulerend systeem kunnen crëeren,iets meer van regeren is vooruitzien mag je hier wel verwachten.
Het kan zijn dat er te weinig toekomst in hem werd gezien maar met Babadi is er ook nog niet gesproken.
Dus is zeker een kritische noot naar de directie op zijn plaats.
+1/-0

11 maanden geleden
Psv niet afwachten, maar gaan voor spelers, die we nodig hebben in komend seizoen:
Nick Olij, Van Ewijk, Stijn Spierings, Justin Kluivert.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage