Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons en debuterende Joey Veerman onderuit met Nederlands elftal

18 juni 2023 17:12
Foto: Pro Shots

Xavi Simons en debuterende Joey Veerman onderuit met Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal is in de finaleronde van de Nations League opnieuw onderuit gegaan. De troostfinale tegen Italië eindigde in een 2-3 nederlaag. Xavi Simons had opnieuw een basisplaats. Dit keer mocht hij op de nummer tien positie starten. Hij werd na een moeizame wedstrijd uiteindelijk na ruim een uur spelen gewisseld.

Joey Veerman kon wel met een goed gevoel terugkijken op de wedstrijd. Een kwartier voor tijd maakte hij als invaller zijn debuut voor het Nederlands elftal en liet zich met een knappe assist op Georginio Wijnaldum direct zien.




Discussieer mee op de forums


Tags

joey simons veerman xavi finaleronde nations troostfinale wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Simons onvoldoende en Veerman een redelijke invalbeurt maar ook niet meer dan dat. Ik vraag me wel af waarom veel voetbalkenners F. de Jong zo'n geweldige voetballer vinden. Obligate breedtepassjes en af en toe vanuit het middenveld de aanval indribbelen.Meer is het niet. Het zal wel met de gunfactor te maken hebben omdat het een sympathieke persoonlijkheid is.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Misschien heeft het ook met het niveau om hem heen te maken. Ik vind dit NL-elftal geen top-elftal met top-spelers. Er zitten geen spelers in van het niveau Bergkamp, Robben of Snijder. En Van Dijk zou zo geweldig zijn, maar dat vind ik ook wel meevallen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ik vond ze allemaal dramatisch met Koeman voorop..
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ik begrijp waarom je dat zegt van Frenkie. Ik beweer geen voetbalkenner te zijn, maar wel iemand die heel veel voetbal kijkt en als je dan Frenkie ziet spelen bij Barcelona dan is het toch echt wel een klasse speler hoor. Dat komt er op een of andere manier bij Oranje zeker de laatste tijd niet uit.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Wie zat er nog te wachten op deze wedstrijden na een lang en zwaar seizoen inclusief winters WK? Ik weet bijna wel zeker dat het antwoord ‘niemand’ is en dat geldt dan dus ook voor de overbetaalde voetballlers…
+3/-0

 
11 maanden geleden
UEFA, KNVB, NOS en ESPN. geld geld geld....
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Leuk voor Veerman en ook volledig verdient. Gaan we heel veel plezier aan beleven volgend seizoen op het middenveld met Simons. Verder zou je dit soort wedstrijden helemaal niet moeten spelen. Wie maalt er nou om plek 3 of 4 in het Uefa oefentoernooi. Die jongens zitten aan het einde van het seizoen en hebben net een mega teleurstelling tegen Kroatië gehad. Niemand heeft zin in een potje voor de statistieken.
+1/-0

11 maanden geleden
Veerman trapte wel de eerste drie ballen het veld uit. Daarna herstelde hij wel goed met de strakke assist en wat andere acties.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte