Transparent
Inloggen
Sluiten

'Xavi Simons mogelijk best betaalde speler uit clubhistorie'

21 juni 2023 10:32 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Xavi Simons mogelijk best betaalde speler uit clubhistorie"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad is een langer verblijf van Xavi Simons de volgende hoofdopdracht binnen PSV na de komst van Peter Bosz. Duidelijk is dat de middenvelder een mega-salaris kan eisen bij een contractverlenging als de clausule verdwijnt. Het is volgens het ED dan ook goed mogelijk dat de international de best betaalde speler uit de clubhistorie gaat worden.

Meer op ED.nl




Tags

simons xavi bosz hoofdopdracht mega

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Dikke prima, wat mij betreft. Jaartje dik betalen en daarna voor heul veul verkopen, dat verdient zich vanzelf terug.
+5/-0

 
11 maanden geleden
Als deze jonge leuke dingen gaat laten zien in de CL staan de grote clubs in de rij voor hem. Laat ze dan maar lekker tegen elkaar opbieden.

Daarnaast ook gewoon een gelimiteerde som van 150 miljoen erin zetten. Zal vast wel een club met te veel geld op tafel willen leggen.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Waarom zou je een gelimiteerde transfersom opnemen? Geen gelimiteerde transfersom is uiteraard altijd beter want dan kun je vragen wat je wilt.
+1/-0

11 maanden geleden
Lijkt me de enige manier om hem te houden met de realiteit van nu.
+1/-0

11 maanden geleden
Dat mag ook, is gratis gekomen, doet het fantastisch, en heeft een slimme clausule ingebouwd, als we die eruit willen, is dit de manier.
Onder aan de streep wordt dit natuurlijk ook de meest lucratieve speler die we ooit gehad hebben. Als hij het komende jaar de lijn doortrekt wordt dat een NL transferrecord, daar ben ik van overtuigd.
+1/-0

11 maanden geleden
Deels logisch aangezien de totale som geld die in de voetballerij om gaat blijft groeien.

Xavi is het bovendien waard. Wat deze jongen al laat zien op zijn leeftijd en direct in zijn 1e seizoen is ongekend.

Categorie Sneijder, Robben, van Persie (qua potentie).

Hem binnen houden is de allergrootste te maken slag op de transfermarkt.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik heb het idee dat Xavi deze clausule destijds heeft ingebouwd mocht hij de keuze PSV achteraf toch geen goede gevonden hebben. Zie het als een soort zekerheidje voor jezelf inbouwen dat je een keuze kunt terugdraaien. Ik denk dat we nu wel mogen stellen dat hij de juiste keuze heeft gemaakt qua speeltijd, topscorer e.d. Die blijft echt nog wel een jaartje maar daarna is ie echt weg, waarschijnlijk tegen een som geld waar je u tegen zegt.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
De verzieking van de sport door het geld dendert voort. Waarom gaat PSV aan Xavi een mega-salaris betalen? Niet omdat hij een geweldig goede speler is en PSV met hem prachtig voetbal speelt en sportieve successen boekt, maar omdat hij dan over een jaar voor een fortuin verkocht kan worden. En hedendaagse supporters zijn daar dan blij om.

Hetzelfde geldt voor deelname aan de Champions League: niet omdat het eervol is en mooie wedstrijden op hoog niveau laat zien, maar omdat het de club 40 miljoen oplevert.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Betaald voetbal is eigenlijk best wel een vervelend speeltje van kapitalisten geworden... De charme is er in mijn ogen al jarenlang vanaf aan het gaan, o.a. door die reden.
+1/-0

11 maanden geleden
3 berichten in 10 uur tijd...
Binnen 3 dagen is Sangare verkocht, heeft Simons verlengd en is Spierings aangetrokken.

Het kan zijn dan hoop met realiteit in de war is...
+1/-0

11 maanden geleden
Nog niet al te lang geleden las ik verhalen dat er spelers weg moesten (en john de jong) omdat we boven onze stand hadden geleefd en onverantwoorde salarissen betaalden. Dan lees ik eerst dat Bosz onze best betaalde trainer ooit wordt (?) en nu dit weer. Tuurlijk zie ik ook wel de potentie van Xavi, en hij mag ook best heel goed verdienen, maar er zijn ook nog andere opties dan salaris. Als hij een megasalaris geboden krijgt zullen anderen (en evcentuele nieuwe aankopen) ook hoog in de boom gaan zitten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage