Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alle partijen streven naar snel akkoord over nieuw contract Xavi Simons'

22 juni 2023 09:12 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Alle partijen streven naar snel akkoord over nieuw contract Xavi Simons"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad is met een nieuwe update gekomen over contractsituatie van Xavi Simons. Volgende week zullen er nieuwe gesprekken plaats vinden en alle partijen streven ernaar om snel tot een akkoord te komen over een nieuwe verbintenis, waarschijnlijk tot de zomer van 2028. PSV is daarin bereid om ver te gaan, zowel qua salaris als qua voorwaarden. Naar verwachting zal Simons en/of zijn zaakwaarnemer een deel van de verwachte toekomstige transfersom gaan ontvangen, terwijl de PSG-clausule uit het contract verdwijnt.

Meer op ED.nl




Tags

simons xavi contractsituatie psg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ondertussen wordt ie door de meeste media weggeschreven met sensatiezoekende koppen als "Toekomst Xavi Simons ongewis: Paris Saint-Ger­main kan speler voor koopje terughalen"

Irritant.
+5/-0

 
11 maanden geleden
Ach.. moet iets in die pauperblaadjes staan he :)
Sensatie verkoopt nu eenmaal.

Hopelijk is er snel een langdurige verbintenis waarbij er voor beide partijen een win-win is.
+5/-0

11 maanden geleden
Het zou fantastisch zijn als hij blijft maar waarom pas volgende week meer duidelijkheid laat hem vandaag nog die nieuwe contract tekenen aub.

Overigens waar blijven de aankopen zoals pepi en lang.
+1/-0

 
11 maanden geleden
De hoofdpersoon zelf geniet van zijn welverdiende vakantie aan de andere kant van de wereld ;)
+2/-0

11 maanden geleden
De verzieking van de sport door het geld dendert voort. Waarom gaat PSV aan Xavi een mega-salaris betalen? Niet omdat hij een geweldig goede speler is en PSV met hem prachtig voetbal speelt en sportieve successen boekt, maar omdat hij dan over een jaar voor een fortuin verkocht kan worden.

Hetzelfde geldt voor deelname aan de Champions League: niet omdat het eervol is en mooie wedstrijden op hoog niveau laat zien, maar omdat het de club 40 miljoen oplevert.

En hedendaagse supporters zijn daar dan blij om.
+3/-5

 
11 maanden geleden
Als jij vindt dat Xavi Simons geen goede speler is heb je echt zand in je ogen...
+4/-0

 
11 maanden geleden
Als jij niet kunt lezen wat ik schrijf heb je . . . . (vul zelf maar in)
+3/-0

 
11 maanden geleden
En toch vind je blijkbaar dat het salaris wordt gegeven enkel om winst te maken.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Hij heeft hier ook gewoon een punt,alleen is dat al van jaar en dag en mocht iemand dat niks vinden is er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om uit te wijken naar de amateurvelden.
+2/-0

11 maanden geleden
Dus vast leggen tot 2028 en bij eerder verkoop 100 miljoen? :)
+2/-0

11 maanden geleden
Zou mooi zijn als hij bij zou tekenen maar ons te rijk rekenen hoeft ook weer niet want neem maar van mij aan dat hij een mooi percentage van zijn toekomstige transfersom af gaat dwingen.
Maar dat geeft verder ook niet, alleen met zulke constructies kun je zo'n jongen misschien strikken.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik blijf het allemaal vaag vinden. Is PSG nu een medespeler in dit contract? Het leek me een deal tussen PSV en Xavi waarbij hij kan kiezen voor PSG en die dan maar 6 miljoen (volgens de laatste berichten) hoeven neer te leggen. Maar blijkbaar is er dan ook een clausule dat PSG hem niet mag verkopen of verhuren. Dus is het contract lijkt mij ook getekend door PSG. En kunnen we die dan zomaar buiten spel zetten? Nu kan PSG hem voor een klein bedrag oppikken en blijkbaar volgende zomer ook nog. Als wij hem verkopen aan een ander vervalt dan lijkt me die laatste optie voor PSG. kan dat zomaar ?
+1/-0

11 maanden geleden
En verder die optie dat PSG hem niet mag verkopen of verhuren. Lijkt me dat als PSG hem koopt ze een nieuw contract met hem af moeten sluiten. Geldt deze clausule dan ook nog ? En als PSG zich er niet aan houdt? Is Xavi dan transfervrij ofzo? Ze kunnen hem ook kopen en gewoon een jaar op de bank zetten. dan zal hij verhuurd willen worden om toch aan spelen toe te komen maar dat kan dan niet.... Lijkt me een lastig verhaal.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage