Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ricardo Pepi hoopt nog altijd op komst naar PSV'

22 juni 2023 17:04 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ricardo Pepi hoopt nog altijd op komst naar PSV"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt Ricardo Pepi nog altijd om bij de eerste training van PSV op 3 juli al aan te kunnen sluiten. Het lijkt er bovendien op dat de aanvaller zelf al een persoonlijk akkoord heeft bereikt, maar Augsburg heeft het bod van PSV afgewezen. Inclusief bonussen zou er 9 miljoen euro zijn geboden voor de spits, maar de Duitsers zetten in op een transfersom van 10,5 miljoen euro met een een doorverkooppercentage.

Geruchten uit Duitsland dat Feyenoord wel bereid is om te voldoen aan de vraagprijs van Augsburg worden vooralsnog niet bevestigd. Volgende week moet alles tot een ontknoping komen en zal duidelijk worden of Pepi komend seizoen in het shirt van PSV zal gaan spelen.

Meer op ED.nl




Tags

pepi augsburg duitsland feyenoord ontknoping

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden (gewijzigd)
Kennen jullie die mop van die Amerikaan…?
+2/-0

11 maanden geleden
Dat betekend dus ook dat de keuze voor een haalbare spits zeer klein is.
+1/-0

11 maanden geleden
Als dit al niet haalbaar blijkt te zijn .. ben normaal geen doemdenker, maar er bekruipt me inmiddels een naar voorgevoel dat alle beoogde versterkingen niet gaan lukken, de beoogde melkkoeien geen interesse van andere clubs kunnen opwekken en de verlenging van Xavi ook niet gaat slagen. Gelukkig hebben we met Baumgartl een meevaller... Ik benijd Ernie niet op dit moment.
+3/-1

11 maanden geleden
De spits zelf lijkt me alles behalve een zekerheidje en zijn komst is ook alles behalve een zekerheidje...
+1/-0

11 maanden geleden
De transferbedragen zitten weer flink in de inflatie. Denk niet dat je een spits haalt voor minder. Deze jongen lijkt me er een die een bal voor zijn voeten tussen de palen kan mikken. Zo een hebben we nodig. De tegenstander gek spelen doet Simons wel. Maar het is ook lastig natuurlijk. Contract Simons en Bosz zijn prijzig. Dan willen we nog een sterke stopper halen, zal ook wat kosten. En een verdedigende middenvelder. Terwijl je niet tegen het eerste bod op Sangare ja wil zeggen. Psv heeft daarbij het nadeel dat het vroeg moet investeren vanwege de voorrondes en andere clubs wat langer kunnen onderhandelen. Ga er maar aanstaan
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte