Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jason van Duiven sluit aan bij A-selectie'

25 juni 2023 20:57 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Jason van Duiven sluit aan bij A-selectie"; image source: Pro Shots

Jason van Duiven sluit voorlopig aan bij de A-selectie. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink via Twitter. De talentvolle spits zal in ieder geval het begin van de voorbereiding beginnen in de selectie van Peter Bosz. Van Duiven maakte afgelopen seizoen bij Jong PSV zijn debuut in het betaald voetbal en liet zich direct zien door in totaal tot 15 doelpunten te komen.




Tags

duiven jason bosz elfrink jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Niet verhuren s.v.p.
Graag erbij houden als backup, een van de weinige leuke talenten die we hebben.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Zal dan toch wel aan spelen toe moeten komen. Met Luuk en Pepi in pikorde voor hem, zal dat wellicht lastig worden. Tenzij we weer terug gaan naar ons oude geliefde 442 😃
+4/-0

11 maanden geleden
Hopelijk komt Babadi er ook nog bij.
+1/-0

11 maanden geleden
Heeft weinig zin. Ik geloof best dat hij over kwaliteiten beschikt maar zie hem op dit moment nog geen rol van betekenis spelen aangezien hij fysiek letterlijk (nog) een jeugdvoetballer is.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dan heeft het toch waarschijnlijk wel zin om met het eerste mee te trainen die fysiek geen jeugd voetballers meer zijn? Grote kans dat je dan sneller sterker wordt dan wanneer je met leeftijdsgenoten blijft trainen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Hij moet ook komend seizoen gewoon zorgen dat hij zoveel mogelijk minuten maakt. Dat zal in de A-selectie uitgesloten zijn natuurlijk. Of dat nog een jaar KKD wordt met Jong PSV of op huurbasis bij een club in de Eredivisie (uiteraard wel met garantie op speeltijd) moeten ze zelf maar kijken wat het beste is. Hij moet gewoon vlieguren blijven maken.
+4/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte