Transparent
Inloggen
Sluiten

'Xavi Simons lijkt PSV boven PSG te verkiezen'

26 juni 2023 09:10 - L'Équipe
Foto: Pro Shots

"Xavi Simons lijkt PSV boven PSG te verkiezen"; image source: Pro Shots

Volgens het Franse L'Équipe lijkt het er op dat Xavi Simons ook komend seizoen bij PSV blijft. Paris Saint-Germain had graag gebruik willen maken van de clausule om de middenvelder weer terug te halen, maar Simons ziet het zelf niet zitten om weer genoegen te moeten nemen met een rol op het tweede plan. De international wil veel spelen en belangrijk zijn en die mogelijkheid heeft hij bij PSV wel.

PSV doet er bovendien alles aan om te zorgen dat Simons een nieuw contract tekent en denkt er zelfs aan om hem de aanvoerdersband te geven. De definitieve beslissing zal de middenvelder na zijn vakantie pas nemen, maar momenteel neigt hij naar een nieuw contract in het Philips Stadion.

Meer op L'Équipe




Tags

simons xavi psg verkiezen equipe neigt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Aanvoerder maken … moet ook weer niet te gek worden. Ga er vanuit dat hij hooguit nog een jaar blijft (als hij de vorm van vorig jaar kan etaleren). Om nou alles op hem af te stemmen …
+4/-2

11 maanden geleden
Ik vind hem in zijn gedrag en interviews nog niet aanvoerderwaardig. En dat hoeft ook helemaal niet.

Nog één jaar vlammen en dan voor de hoofdprijs vertrekken!
+6/-0

11 maanden geleden
Als onze Luuk dan minder bij de scheids staat te zeuren gelijk doen.
+6/-0

11 maanden geleden
Na een fantastisch verlopen seizoenje niet laten afleiden en op deze weg doorgaan.
Dan is de weg naar de top geplaveid.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik zou zelf niet zo snel zo'n jonge speler aanvoerder maken.
Aan de andere kant is hij wel diegene die er ver bovenuit steekt qua drive en passie. En natuurlijk niet te vergeten zijn voetbalkwaliteiten.
+7/-0

11 maanden geleden
Het lijkt me juist een verademing om eens een aanvoerder op het veld te zien die medespelers ook echt ter verantwoording durft te roepen tijdens de wedstrijd als dat nodig is. Luuk is daar veel te lief voor en zal waarschijnlijk ook niet het hele seizoen een basisplaats hebben. Van Xavi weet je dat hij iedere wedstrijd zal spelen (eventuele blessures uitgesloten natuurlijk) en altijd voorop zal gaan in de strijd. Ik zie dat wel zitten. Kunnen we gelijk Noa Lang vergeten want dat zal gaan knallen als hij naar Xavi moet gaan luisteren.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Denk dat dit het probleem is met Lang / zal naar niemand willen luisteren en rendeert vooral als alles om hem draait (hetgeen mij niet zo’n goed plan lijkt)
+1/-0

 
11 maanden geleden
Volgens mij nog niet zeker dat Lang komt toch en dan nog, Xavi is zoveel beter dan Lang en dat beseft Lang zich diep van binnen ook wel.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Hoe Lang praat en doet alsof ie zo geweldig is terwijl het tegendeel waar is, ik ga steeds meer hopen dat Lang niet bij onze mooie club komt..
+1/-0

11 maanden geleden
PSV, PSG,typefoutje is snel gemaakt haha
+2/-0

11 maanden geleden
Denk zelf dat Aanholt die pet beter kan dragen
+1/-0

 
reactie verwijderd

11 maanden geleden
Tsja, Branco kwam op zeker naar PSV, want was fan en zijn vrienden ook, Spierings was al zo goed als rond. Sambo's contractverlening was een ABC-tje, Arne Slot ging feyenoord op zeker verlaten, Deense bondscoach werd coach van ajax. Enige reden dat ajax Bosz niet nam was Vd Sar en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Eerst tekenen en dan maar hopen dat er niet gedurende de loop van tijd weer allerlei constructies boven water komen die eerder ontkent werden.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage