Transparent
Inloggen
Sluiten

'Middenvelder Fidel Ambríz in beeld bij PSV'

27 juni 2023 13:41 - Soy Futbol
Foto: Pro Shots

"Middenvelder Fidel Ambríz in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens Soy Fútbol aast PSV op de komst van Fidel Ambríz. De 20-jarige Mexicaanse middenvelder speelt momenteel in eigen land voor Club León FC waar hij dit seizoen is doorgebroken. In totaal speelde hij dit seizoen 40 officiële wedstrijden voor de regerend Champions League winnaar van Noord-Amerika, waarvan het grootste gedeelte ook in de basis.

PSV zou al geïnformeerd hebben naar de mogelijkheden om hem over te nemen. Ook Sevilla en meerdere clubs uit Mexico zouden interesse hebben getoond. Begin deze maand werd Ambríz uitgeroepen tot grootste talent van de CONCACAF Champions League.

Meer op Soy Futbol




Tags

ambriz fidel amerika concacaf futbol leon mexico sevilla soy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Zal lastig worden financieel op te boksen tegen Mexicaanse clubs en/of Sevilla vrees ik..
+1/-0

11 maanden geleden
Met dit soort talenten moet je snel handelen. Niet treuzelen en gewoon bieden wat ze vragen. Dit soort spelers zijn ideaal, ontwikkelen zich doorgaans goed in de ED en zijn vaak met winst door te verkopen. Zie Chucky bijvoorbeeld.
+2/-1

11 maanden geleden
Duurt lang voordat de eerste inkomende transfer bekend gemaakt wordt.. En zo lang is het niet meer tot de voorronde champions league
+1/-0

JorisDeDraak (geschorst)
11 maanden geleden (gewijzigd)
Hij is (nog) geen international, dus ik denk niet te duur of onhaalbaar, al ligt het uiteraard aan hem of hij de geleidelijke weg wil nemen of gelijk naar Spanje.

Ken hem verder niet, maar scouten bij de betere jonge spelers uit de grotere clubs in Latijns Amerika is wel iets waar ik meer vertrouwen in heb dan de hoofdprijs betalen voor spelers die mislukt zijn bij kleinere Duitse clubs of het ok deden bij kleine Eredivisie clubs.
+1/-0

11 maanden geleden
Hoe betrouwbaar is Soy Futbol? Is weer zo'n naam die ergens gelinkt wordt met PSV. Niet haalbaar.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Precies! Er wordt zo ontzettend veel geouwehoerd op allerlei voetbal-sites en voetbal-media om zoveel mogelijk clicks te krijgen. Ik kan ook wel zoiets verzinnen: "Sangaré, voetballer van het jaar in Ivoorkust wordt begeerd door topclubs uit meerdere landen" , krijg ik meteen allemaal clicks van veel PSV-supporters. Tis komkommertijd zullen we maar zeggen.
+1/-0

11 maanden geleden
Benieuwd wanneer ajax ook interesse krijgt.
+2/-0

11 maanden geleden
Nou gaan we zien of het door PSV zelf als uniek omschreven netwerk, reputatie, connecties en ambassadeurs eindelijk weer eens vruchten gaat afwerpen of dat het toch uiteindelijk alleen maar om de Peso’s gaat.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage