Transparent
Inloggen
Sluiten

'Érick Gutiérrez in gesprek met Chivas'

28 juni 2023 07:36 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Érick Gutiérrez in gesprek met Chivas"; image source: Pro Shots

Érick Gutiérrez kan zijn loopbaan gaan vervolgen in Mexico. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ondanks dat hij het liefst in Europa wil blijven spelen, is hij al een tijd in gesprek met Chivas Guadalajara uit zijn thuisland. Vanwege een clausule in zijn contract is Gutiérrez voor enkele miljoenen te koop.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez chivas guadalajara mexico thuisland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Vind ik een aderlating. Heb nooit goed begrepen waarom zowel Schmidt als Van Nistelrooij Guti niet altijd in de basis hadden staan. Zoveel meer balans in het elftal als Guti meespeelt. Hopelijk ziet Bosz het wel in hem zitten en kan hij hem overhalen toch in het altijd mooie Eindhoven te blijven.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage