Transparent
Inloggen
Sluiten

'Komst Noa Lang lijkt vanwege vraagprijs lastig'

28 juni 2023 08:51 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Komst Noa Lang lijkt vanwege vraagprijs lastig"; image source: Pro Shots

De komst van Noa Lang naar PSV lijkt een lastig verhaal te gaan worden. Volgens het Eindhovens Dagblad is de verwachting dat de international tussen de 13 en 15 miljoen euro moet kosten en dat is voor PSV te veel. De club wil de selectie in ieder geval gaan versterken met een sterke linksbuiten, maar Lang lijkt daarvoor te duur te zijn.

Meer op ED.nl




Tags

linksbuiten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
En voor Bruma wel 16 miljoen betalen...
+3/-0

 
11 maanden geleden
16 zelfs, die blijft maar duurder worden hier
+4/-2

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Zie nu dat het inderdaad 12 was. Alsnog 12 te veel.. en gezien de inflatie was die 12 nu waarschijnlijk 16 geweest
+1/-0

11 maanden geleden
Niet echt een probleem dat hij niet komt, maar dat is mijn persoonlijke mening.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Ben ik met je eens. Ik denk dat Lang veel te duur is, mede door zijn international status (waar ik ook mijn twijfel bij heb).

Doorpakken; er is beter te vinden voor minder.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Mee eens. Hij kan natuurlijk wel wat maar volgens mij erg moeilijk in te passen in een elftal / kans op problemen vrij hoog.
+1/-0

11 maanden geleden
Gewoon doorpakken we hebben iemand met gif nodig en hij heeft dat. Als je niet meer dan 10 wilt uitgeven blijf dan maar dromen van een 1e plaats. We hebben het kampioenschap te lang moeten missen het word tijd om risico’s te nemen ipv op het geld te blijven zitten. 020 begon met een begroting van -100milj las ik ergens maar bij hun komen er wel spelers naar binnen en hier doen ze moeilijk voor een speler waarvan ze weten wat ze aan hem hebben. Bij Bruma hadden we dat niet maar toch gokte we waarom nu je meer zekerheid heb niet?
+1/-3

 
11 maanden geleden
Het wordt tijd om risico's te nemen? PSV heeft juist een flinke stap terug moeten doen omdat er veel te veel risico's zijn genomen de laatste tijd.

Daarbij werd Feyenoord afgelopen seizoen ook kampioen. Hun duurste aankoop (ook uit de clubhistorie) was 8 miljoen euro :denk
+4/-1

 
11 maanden geleden
Hij heeft naar mijn inziens gif op de verkeerde manier. Veel te arrogant voor wat hij levert en PSV heeft al te veel risico genomen. En wat Ricardo ook zegt, Feyenoord is ook kampioen geworden. En Ajax krijgt straks ook problemen met hun begroting als ze nog enkele keren CL mis lopen dus dan komen daar ook geen grote spelers meer naar toe.
+4/-0

11 maanden geleden
Als je in de top mee wil doen, moet je ook de centen hebben om spelers te halen. Het lijkt allemaal weer erg moeizaam te gaan. PSV kan beter zijn ambities bijstellen als spelers toch te duur zijn. Concludeer dan dat je niet mee kunt. Kwaliteit kost geld.
+3/-1

 
11 maanden geleden
Want als je geen 15 miljoen voor een speler wil/kan betalen moet je de ambities maar bij gaan stellen. Feyenoord lukte het afgelopen seizoen anders ook terwijl ze met 8 miljoen euro de duurste aankoop uit de clubhistorie hebben gedaan :denk
+3/-1

11 maanden geleden
Ben er niet perse rouwig om. Heb nooit echt iets speciaals gezien in zijn acties. Ook laatst met Nederlands elftal eens goed voor gaan zitten om hem te beoordelen maar viel zwaar tegen.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Ja dat deden wij dus ook en daarna begrepen we al helemaal niet meer waarom deze jongen zich zelf veel groter maakt en hoger prijst dan dat hij is. Past niet bij ons, past meer bij Ajax die arrogantie.
+1/-0

11 maanden geleden
Laat maar lekker weg blijven, misselijk mannetje.
+1/-1

11 maanden geleden
Dat bedrag is toch nog niet eens zo echt hoog? Vraag is: heb je er vertrouwen in dat je hem na 2 jaar voor 20+ kan verkopen? En daarvoor ia ie te veel een momentenvoetballer
+1/-0

11 maanden geleden
Waar worden de centjes van Madueke in geinvesteerd?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage