Transparent
Inloggen
Sluiten

'Chivas meldt zich officieel voor Érick Gutiérrez'

28 juni 2023 22:01 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Chivas meldt zich officieel voor Érick Gutiérrez"; image source: Pro Shots

Volgens clubwatcher Rik Elfrink heeft Chivas Guadalajara zich inmiddels bij PSV gemeld. De Mexicaanse topclub wil Érick Gutiérrez overnemen en maakt er nu daadwerkelijk werk van. Naar verluidt is Gutiérrez voor een gelimiteerde transfersom te koop. Sinds zijn komst naar PSV in 2018 kwam hij tot 141 officiële wedstrijden.




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez chivas elfrink guadalajara

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Weer n gelimiteerde som... maar hoeveel weet niemand... 80M is ook gelimiteerd...
+1/-0

 
11 maanden geleden
Zal wel een miljoen of 3, 4 zijn, gok ik. Wat mij betreft (veel) te weinig, maar ja, past in het beleid van PSV de laatste jaren. Sowieso is hij altijd door de club onderschat. Ik denk dat als hij beter "gebruikt" was, hij voor 15m door de voordeur had kunnen vertrekken.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Onder Schmidt werd hij beter “gebruikt”, toen tekende hij bij. Onder Ruud werd hij praktisch niet “gebruikt” en zat hij veelal op de bank. Tja elke speler wil spelen. Niemand zit graag op de bank.
+1/-1

11 maanden geleden
Kort samengevat: Eric komt 5 jaar geleden voor +- 7 miljoen naar PSV.
Hij ontwikkelt zich tot een gewaardeerde kracht en kan nu voor ‘enkele miljoenen’ weg. Het zoveelste hoofdstuk in de categorie wanbeleid
+4/-2

 
11 maanden geleden
Wat is je suggestie dan? Hadden ze hem transfervrij nu moeten laten lopen? Want anders had hij niet bijgetekend. Dat is natuurlijk geen wanbeleid :denk
+5/-2

 
11 maanden geleden
Precies. Het enige wanbeleid is hoe de technische staf met hem is omgesprongen nadat hij helemaal was opgebloeid onder Schmidt.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Guti had bij mij altijd als een van de eerste op het bord gestaan. Hele nuttige speler om voor je verdediging te hebben, omdat hij een zeer goed inzicht heeft, en dus al vroeg de problemen probeert op te lossen. Dit zijn juist de spelers waarmee je een team kan bouwen dat kampioen kan worden. En technisch ook goed voor het spel naar voren. Na het jaar onder RvN zou ik ook op een vertrek uit zijn.
+5/-0

 
11 maanden geleden
Juist, werd er door iedere trainer continue als 12e man ingezet.
+1/-0

11 maanden geleden
Had wel verwacht dat Benfica voor hem zou komen.
+1/-0

11 maanden geleden
Logisch dat Guti wil vertrekken. Toch jammer dat ie gaat, hoewel hij in de jaren PSV lang niet altijd onbetwiste basisspeleer was heeft bij altijd wel zijn waarde gehad. Geen geweldenaar, maar wel altijd een voldoende met af en toe een uitschieter naar boven.
Als Guti en Sangare PSV verlaten dan is er toch echt op korte termijn versterking nodig op het middenveld. Ik ben erg benieuwd met wie PSV echt bezig is.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage