Transparent
Inloggen
Sluiten

Viertal huurlingen keert definitief niet terug bij PSV

30 juni 2023 10:48 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Viertal huurlingen keert definitief niet terug bij PSV; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat Jarrad Branthwaite, Fábio Silva, Sávio Moreira de Oliveira en Thorgan Hazard definitief gaan vertrekken bij de club. Het viertal speelde afgelopen seizoen op huurbasis in Eindhoven, maar ze zullen komend seizoen niet meer terugkeren in het Philips Stadion.

Branthwaite en Sávio kwamen in juli van vorig jaar al naar Eindhoven. Waar Sávio mede door blessures en verplichtingen met Brazilië Onder 20 maar tot slechts 8 duels voor PSV kwam, wist Branthwaite uiteindelijk een basisplaats te veroveren en speelde hij 36 officiële wedstrijden.

Hazard en Silva kwamen in de winterse transferperiode naar PSV. Mede door blessures kwam Hazard niet verder dan 16 wedstrijden, al maakte hij wel twee belangrijke treffers tegen Feyenoord en Ajax. Silva speelde 19 officiële duels en kwam tot vijf doelpunten. Ook maakte hij de beslissende penalty in de bekerfinale tegen Ajax.

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

branthwaite hazard savio silva huurlingen bekerfinale fabio feyenoord jarrad moreira oliveira thorgan winterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ok dus vertrokken : 1. Gakpo 2. Madueke 3. Max 4. Brantwaithe 5. Hazard 6. Fabio 7. Savio 8. Guti (?) 9. Vertessen(?)

Erbij : 1. V Aanholt 2. Peppie ....

Er zal nog wel wat gaan gebeuren denken we dan maar.
+3/-0

 
11 maanden geleden
10. Seelt
11. Oppegard
12. Van Ginkel

Erbij
Van Duiven
Sambo
Babadi (?)
Nassoh (?)
+1/-0

 
11 maanden geleden
Schaam me dood dat ik Van Ginkel vergeten ben.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Oppegard is nog niet weg toch, of heb ik wat gemist? Alleen een half jaartje verhuurd geweest aan GAE. Zal waarschijnlijk uiteindelijk wel vertrekken, maar volgens mij is er nog niks concreet/rond.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Er stromen vast wat jeugd spelers door
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Tel daar maar Baumgartl, Sangare, Ramalho, Maxi Romero en Drommel bij op. Ook een vertrek van Obispo en Mwene lijkt me aan de orde.
En wie weet wie er nog meer uitzwaaien.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Iemand moet die spelers wel wíllen overnemen. Reken maar dat die gasten bij PSV een meer dan behoorlijk salaris verdienen en ze hebben nou niet zodanig gepresteerd dat ze de interesse van grotere / rijkere clubs zullen hebben gewekt.

Willen verkopen is echt iets anders dan kunnen verkopen.

Aangezien PSV het zich niet kan veroorloven om aankopen te doen voordat er ruimte komt, ben je als het ware overgeleverd aan de markt en is het nagenoeg onmogelijk om het heft echt in eigen hand te nemen richting selectie-opbouw voor de CL-voorrondes.

Als er niemand komt voor die gasten, dan spelen we komend jaar opnieuw met Obispo, Teze, Ramalho en Boscagli als CV. En komen we richting December tot de conclusie dat Bosz er niks van heeft kunnen maken.

Misschien ben ik een doemdenker, maar ik snap niet zo goed waar alle positieve nieuwsberichten over de selectie-renovatie vandaan komen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ik heb geleerd van afgelopen jaren om bij PSV flink geduld te hebben omdat ruim een maand na de start van de competitie pas alle inkomende transfers zijn afgerond, zucht
+1/-0

 
11 maanden geleden
Klopt. PSV is daarin ook de enige club. Verder gebeurt er helemaal niets in de laatste weken van de transferwindow :ja
+1/-1

 
11 maanden geleden
Zijn er anders genoeg die de boel lang en breed op orde hebben voordat de competitie begint
+2/-0

 
11 maanden geleden
Zolang er eerst spelers moeten vertrekken voordat er vervangers worden aangetrokken is het totaal onrealistisch om te verwachten dat je nu al (nagenoeg) compleet bent. Sowieso is er geen enkele club die nu de selectie al op orde heeft.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Ik snap je punt hoor, maar er zijn dus al 10-12 spelers (zp goed als) vertrokken. En nog maar 2 aankopen. (ok je kan jeugdspelers en Timo en mischien Romero meetellen als aanwinsten)
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
En PSV kan pas anticiperen als er daadwerkelijk spelers zijn vertrokken, niet als ze 'zo goed als' weg zijn. Een paar dagen terug stond hier op de site ook al een bericht waarin dat werd uitgelegd.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Zo kun je niet tellen lijkt me, Fabio en Hazard kwamen voor Gakpo en Madueke. Als je stelt dat er vier vertrokken zijn en er dus 4 terug voor moeten komen, zit je dadelijk met een veel te grote selectie.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage