Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeert naar komst van Batista Mendy'

4 juli 2023 09:44 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV informeert naar komst van Batista Mendy"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Batista Mendy in beeld is bij PSV als opvolger van Érick Gutiérrez. De club heeft meerdere opties op het oog en de 23-jarige middenvelder van het Franse Angers is een van die spelers. Het management van de Fransman heeft bevestigd dat PSV heeft geïnformeerd, maar van een concreet bod is momenteel nog geen sprake.

Mendy is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Nantes, maar wist niet door te breken in het eerste elftal. In 2021 maakte hij transfervrij de overstap naar Angers en daar heeft hij sinds zijn komst direct een basisplaats gekregen. Zijn contract bij de Franse club loopt nog een jaar.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

mendy batista angers informeert fransman gutierrez nantes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Oh, Mendy
Well, you came and you gave without taking
But I sent you away
Oh, Mendy
Well, you kissed me and stopped me from shaking
And I need you today
Oh, Mendy
+2/-0

10 maanden geleden
Yes, yes, yes, dit lijkt me echt een versterking tegen een redelijke prijs! Een typische Franse houthakker met Ligue 1 ervaring. Tevens heeft hij de nodige Franse jeugdelftallen doorlopen (van wat ik had begrepen) dus zal ook best wel balletje kunnen trappen naast zijn houthakker skills!
+1/-0

10 maanden geleden
Benieuwd waar dit vandaan komt. Ene Rik Elfrink - ook van het ED - zegt namelijk dit: In Frankrijk wordt PSV gekoppeld aan middenvelder Batista Mendy (23) van #Angers. Even gecheckt. Bronnen in zijn omgeving geven aan dat PSV weleens heeft geïnformeerd, maar er is nu geen bod of aanbieding.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Hou er natuurlijk wel rekening mee dat het bij Rik wel moet gaan om ‘ijs en wederdienende’ en de transfer zelf ‘kogeltje rond’ moet zijn
+2/-0

10 maanden geleden
Dit zou ik nou prachtig vinden
+1/-0

10 maanden geleden
Ik ken hem verder niet, leuke speler? Zou hij bij PSV passen?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage