Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong blijft aanvoerder van PSV

4 juli 2023 15:33
Foto: Pro Shots

Luuk de Jong blijft aanvoerder van PSV; image source: Pro Shots

Luuk de Jong is ook komend seizoen gewoon de aanvoerder van PSV. Dat bevestigde Peter Bosz op de persconferentie van dinsdag. "Ik heb er over nagedacht en Luuk de Jong is mijn aanvoerder", reageerde de nieuwe hoofdtrainer stellig, die vervolgens ook inging op de aanstaande komst van Ricardo Pepi. "Ik vind dat een grote club als PSV twee goede spitsen nodig heeft."

Bosz ging verder: "Ik vind ze wel verschillend, het zijn niet dezelfde types. Je kunt ook met allebei spelen, absoluut. Normaal gesproken is Luuk meer een aanspeelpunt en Pepi de lopende man."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong bosz pepi aanspeelpunt stellig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Helder en ik weet ook eigenlijk niet wie anders aanvoerder had moeten worden?
+2/-0

 
10 maanden geleden
In ieder geval een basisspeler.. En dat zie ik nou juist niet meer in Luuk
+6/-2

 
10 maanden geleden
Maar jij maakt de opstelling niet ;)
+4/-2

 
10 maanden geleden
Waarom zie je geen basisspeler meer in Luuk als ik vragen mag?
+1/-2

 
10 maanden geleden
Omdat hij misschien elke bal in zijn voet kwijt raakt en geen man voorbij komt.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Des te knapper dat ie er dan tóch 17 in heeft liggen in 34 wedstrijden...
+1/-0

 
10 maanden geleden
Nou als je dat knap vind? Dan moet je eens bijhouden hoeveel hij gemist heeft of hoe vaak hij de bal kwijt geraakt is of hoe vaak hij niemand voorbij komt. Dan valt die 17 je nog is vies tegen. En als aanvoerder zal hij vast weer de penalty’s op eisen nou dat word ook nog is billen knijpen als hij er achter staat.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Luuk is volgens mij nooit de speler geweest die het van z’n techniek moest hebben.
Daarbij was het spel afgelopen seizoen ook niet bepaald het spel waarbij je hem in z’n kracht liet spelen. Amper fatsoenlijke voorzetten waar hij iets mee kon. Want je moet toch toegeven dat als de bal voorgegeven wordt, je toch wel veel aan Luuk hebt.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Hoezo weer opeisen? Dit seizoen was hij ook de aanvoerder en van de zeven penalty's die PSV in de competitie heeft gekregen nam hij er maar twee :denk

Zo schokkend veel zal hij niet gemist hebben als hij qua expected goals uit kwam op 10,73 doelpunten. Hij heeft dus meer gescoord dan wat hij volgens de kansen die hij kreeg zou hebben moeten scoren. Nou poepoe, wat heeft hij veel gemist :ja Weg er mee!
+2/-2

10 maanden geleden
Volkomen terecht,
Luuk is een hele goede speler in de 16 als hij op de juiste manier aangespeeld wordt. Hopelijk krijgt Bosz die organisatie voor mekaar.
+2/-1

10 maanden geleden
Das dan duidelijk, Xavi geen aanvoerder...
+1/-0

10 maanden geleden
Hopelijk komt hij in het systeem van Bosz meer tot zijn recht. Zijn kracht ligt toch door de lucht voor de goal. Ondanks dat was hij afgelopen seizoen gewoon ook erg belangrijk. Met Luuk erbij hadden we zeker meer kans gehad tegen de Rangers bijvoorbeeld. In het juiste systeem een speler van onschatbare waarde.
+3/-0

10 maanden geleden
Alleen al zijn aanwezigheid in en buiten de lijnen is van onschatbare waarde,maar zijn houdbaarheidsdatum komt natuurlijk steeds dichterbij.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage