Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV grootste kandidaat voor aantrekken van Thomas Beelen'

5 juli 2023 22:06 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV grootste kandidaat voor aantrekken van Thomas Beelen"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt PSV vooral met Feyenoord te moeten strijden om de komst van Thomas Beelen. De verdediger van PEC Zwolle staat ook in de belangstelling van AZ, maar de Alkmaarders lijken minder kans te maken. Beelen heeft zich afgelopen seizoen bij PEC Zwolle in de Keuken Kampioen Divisie stormachtig ontwikkeld en binnen PSV leeft het idee dat hij deze lijn in Eindhoven kan voortzetten.

Of hij in het Philips Stadion op speeltijd kan rekenen is nog de vraag omdat PSV de financiële financiële mogelijkheden heeft om nog een verdediger aan te trekken op moment als er spelers vertrekken. Daarbij wordt er ook gekeken naar de rechtsback-positie.

PEC Zwolle zet op dit moment nog altijd in op een transfersom van zo'n drie miljoen euro, maar de verwachting is dat PSV dat niet wil betalen. De club heeft nog geen bod uitgebracht omdat er eerst spelers moeten vertrekken.

Update 22:06: Volgens De Telegraaf is PSV de grootste kandidaat om Thomas Beelen over te nemen van PEC Zwolle. Naar verwachting zal voor het weekeinde nog duidelijk worden naar welke club de 22-jarige verdediger zal vertrekken. PSV zou net zoals Feyenoord inmiddels een bod hebben uitgebracht van ongeveer 2,5 miljoen euro. AZ lijkt net zoals eerder FC Twente af te haken.

De verwachting is dat PSV naast Beelen ook nog een meer ervaren centrale verdediger zal halen. Daarnaast is de verwachting dat behalve Timo Baumgartl nog een of twee centrale verdedigers gaan vertrekken uit het Philips Stadion.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

beelen pec feyenoord baumgartl telegraaf twente voortzetten weekeinde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Er zal toch ook nog verkocht moeten worden. Ben benieuwd wie er nog vertrekt. Beelen niet echt gevolgd en weet dus niet of hij beter is of wordt dan de middelmaat die we al hebben.
+1/-0

10 maanden geleden
Vreemd als dit voor 5ton zou afketsen als dit een verdediger is die blijkbaar veel potentie heeft, terwijl je wel 1miljoen betaalt voor een 16jarige knul van Heerenveen
+1/-0

10 maanden geleden
ik dacht dat wij met van de Blaak zelf al een toptalent als CV hadden voor de nabije toekomst. En Teze en Obispo zou ik ook nog niet af willen schrijven. Is deze jongen dan zo veel beter als die 3?? Lijkt me stug
+1/-0

10 maanden geleden
Voor dit geld zeker halen! Hij is misschien (nog) niet de vedette die wij allemaal het liefst willen zien komen, maar voor dit geld zeker een goed alternatief. Ik kom uit Harderwijk en dus misschien niet helemaal objectief, maar ik ken zijn voetbalkwaliteiten een klein beetje. Zoals een vrij bekende oud voetballer ooit zei: "Voetbal is simpel. Maar simpel voetballen blijkt vaak het moeilijkste wat er is" en dat is nou precies de kracht van Beelen. Intelligente jongen met een goede kop er op. Hij komt uit een goed en normaal nest. Geen praatjes gewoon met veel karakter met zijn sport bezig en misschien daarom wel wat minder snel opgevallen door de scouts. Rustig aan de bal en in zijn hoofd. Belangrijke eigenschappen voor een goede verdediger.

Dus mijn advies zou zijn: Stewart/Brands/Bosz en Van Baar: 3MLN bieden, 5 jarig contract met modaal PSV salaris, 10% doorverkooppercentage voor Zwolle, 5% voor Beelen zelf en een bonus voor Zwolle en Beelen van 100K als PSV CL haalt. Morgen bedenktijd, zaterdag medische keuring, zondag materiaal regelen, maandagochtend 10:00 aan laten sluiten zodat hij, Bosz en de rest van het team nog een paar weekjes hebben om hem te laten wennen aan "ons" niveau. Nog een argument om hem te halen is dat Van Baar nu al weet dat hij nooit meer dan 3MLN hoeft af te schrijven bij een eventuele miskoop en is dat niet heel wat minder dan bij een aantal andere (verdedigende) aankopen van de de laatste jaren? Simpel.

Helaas geldt voor simpel zaken doen hetzelfde als voor simpel voetbal: het is het moeilijkste wat er is :-).
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Waarom al die extra's bovenop 3 miljoen als PEC 3 miljoen vraagt? Is het al Sinterklaas? 😉
+1/-0

 
10 maanden geleden
Jammer maar helaas… en zo zie je maar weer toch een surprise.
Op naar een alternatief. Erg benieuwd of we er spijt of niet van gaan krijgen.
+1/-0

10 maanden geleden
Hoezo heeft psv de beste papieren? Zwolle wil 3 miljoen. Als er morgen een club 3 miljoen bied en psv wil dat niet betalen.Dan gaat zwolle hem echt niet aan psv verkopen. (Remember) frenkie de jong. Die zou ook voor psv kiezen en het was al zo goed als rond.
+1/-0

 
10 maanden geleden
De speler zelf heeft ook nog een stem in deze, wellicht heeft hij inmiddels wel al aangegeven het liefste naar Eindhoven te verkassen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage