Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Rik Elfrink: 'PSV heeft zich niet gemeld voor Etienne Vaessen'

6 juli 2023 19:05 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

[Update] Rik Elfrink: "PSV heeft zich niet gemeld voor Etienne Vaessen"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf heeft PSV zich inmiddels gemeld voor Etienne Vaessen. Directeur voetbalzaken heeft tegenover het management van de huidige keeper van RKC laten weten dat hij in beeld is als beoogde tweede doelman in Eindhoven. Vaessen was eerder ook al in beeld bij Vitesse om in Arnhem als eerste doelman aan de slag te gaan, maar zij willen niet voldoen aan de vraagprijs van RKC.

Vaessen wordt binnen PSV gezien als mogelijke opvolger van Joël Drommel, waar clubs uit Spanje, Engeland en Duitsland belangstelling in hebben getoond. Hij wil voorlopig echter niet vertrekken en wil eerst voor zijn kans gaan.

Update 19:05: Volgens clubwatcher Rik Elfrink kloppen de berichten over Etienne Vaessen niet. De doelman van RKC is wel in beeld als mogelijk tweede doelman, maar PSV heeft zich vooralsnog niet gemeld.




Discussieer mee op de forums


Tags

vaessen etienne elfrink rkc arnhem drommel duitsland engeland telegraaf vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Ben echt benieuwd of die ernest Stewart betere aankopen gaat doen als John de Jong
+1/-0

 
10 maanden geleden
Daar zit toch een hele organisatie achter?
John nam toch beslissingen ook in overleg neem ik aan, net zoals Steward dat ook zal doen?
Qua netwerk brengt Steward misschien interessantere inzichten mee, beslissingsbevoegdheid zal neem ik aan hetzelfde zijn?
+3/-0

 
10 maanden geleden
Tuurlijk gaat dat allemaal in overleg,er wordt echt niet aan een persoon de geldbuidel meegegeven om eens lekker te gaan shoppen.
+3/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vind Savio, Hazard en van Aanholt al van een aanzienlijk hoger niveau dan we gewend waren, daarnaast denk ik dat de rol van Brands bij de komst van Benitez, Simons, die knul van Liverpool waarvan ik de naam even niet meer weet (niet alles is een schot in de roos natuurlijk) en Braithweight ook een stuk groter is als die van de Jong, die bij PSV net als Gebrands netjes via de voordeur is af geserveerd. Maar dat is enkel wat ik denk en hoeft helemaal niet waar te zijn. Ik verwacht echter wel significante verbeteringen.
+2/-0

10 maanden geleden
Met Vaessen en Lang zal het vast gezellig worden 😅
+3/-0

10 maanden geleden
Ben ik een te grote nerd als ik het irritant vind dat ctrl+c en ctrl+v verkeerd omstaan?
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage