Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ricardo Pepi tekent voor vijf jaar

7 juli 2023 12:57 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Ricardo Pepi tekent voor vijf jaar</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de eerste aankoop van het nieuwe seizoen gepresenteerd. Ricardo Pepi heeft een contract voor vijf seizoenen getekend in het Philips Stadion. Aanstaande maandag zal hij direct aansluiten bij de selectie van Peter Bosz. Naar verluidt betaalt PSV 8 miljoen euro aan FC Augsburg voor de Amerikaanse spits. Via verschillende bonussen zou de transfersom vervolgens nog kunnen stijgen.

Meer op PSV.nl




Tags

pepi augsburg bosz

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Welkom Ricardo Pepi, bij de mooiste club van Nederland :)
+1/-0

10 maanden geleden
Pepi-Lang-Kous

Dat zou een geniale voorhoede zijn 😂
+2/-0

 
10 maanden geleden
Pepi lang Kroos ook goed? Laten we die dan wel op het middenveld zetten
+1/-1

10 maanden geleden
Wat ik het mooiste aan deze transfer vind is toch wel dat we Feyenoord afgetroefd hebben. Zij zijn de regerend landskampioen en spelen gegarandeerd CL en wilden Pepi aantrekken en toch heeft PSV hem ervan kunnen overtuigen om in Eindhoven te komen voetballen. Dat betekend dat we nog steeds een goede concurrentie positie hebben t.o.v. Feyenoord. Het gat dichten met Ajax zal iets te ambitieus zijn vrees ik, maar met goede prestaties komt er ook meer binnen bij de verkoop van spelers. In ieder geval mooi dat we eindelijk weer eens voorronde CL spelen met twee volwaardige spitsen, want wat hebben we die tweede spits gemist tegen Benfica en Rangers de afgelopen twee jaar. Welkom Pepi en welkom frisse nieuwe wind in Eindhoven. Het klimaat is aan het veranderen en wel in positieve zin.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Helemaal met jou eens. We hebben die 2e spits inderdaad gemist. Je hebt als topclub doelpunten nodig. Voorin staat het goed met Pepi erbij en Lang op de vleugels. Verder Simons behouden en nog werken aan het verdedigende aspect.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Dat gevoel heb ik ook, 1 a 2 jaar op rij kampioen worden en goed verkopen en dat gat met Ajax is ook weer kleiner. Komen weer mooie tijden aan in Eindhoven :)
+1/-0

10 maanden geleden
Goeie zet. Jong en ambitieus. Heb er wel vertrouwen in.
+1/-0

10 maanden geleden
Nu Kous van NŠ Mura nog halen.😉
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage