Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV heeft verkoop van Ibrahim Sangaré nodig om verder te kunnen investeren'

8 juli 2023 09:55 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV heeft verkoop van Ibrahim Sangaré nodig om verder te kunnen investeren"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV in de komende weken ook meerdere investeringen voor het middenveld en de verdediging wil gaan doen. Het is daarvoor wel essentieel dat Ibrahim Sangaré vertrekt uit het Philips Stadion voor de gewenste 37 miljoen euro. Alle partijen verwachten nog altijd dat dit gaat gebeuren. In de verdediging lijkt in ieder geval Timo Baumgartl te gaan vertrekken, maar meerdere mutaties zijn zeker mogelijk en voor PSV ook gewenst.

De verwachting is dat PSV dit weekend Thomas Beelen weet over te nemen van PEC Zwolle. Door de transfer van Noni Madueke in de winter en de verkopen van Érick Gutiérrez en Jenson Seelt is er nog de ruimte om de verdediger van de promovendus vast te leggen. Daarnaast heeft PSV de mogelijkheden om Xavi Simons met een spectaculair contract langer vast te leggen.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sangare baumgartl beelen essentieel gutierrez jenson madueke mutaties pec promovendus seelt simons xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Dat Sangarè Moeten verkopen snap ik dus niet, waarom moeten? Dat stoot mij iig tegen het borst al ben ik niet zo gecharmeerd van hem, geen plan B voor het geval?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Kwestie van marktwaarde. Wie moet anders het geld op leveren?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Dat begrijp ik, maar het benadrukken van het feit dat het anders niet zou kunnen is wel info voor de concurrentie, toch?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Komt je onderhandelingspositie niet ten goede nee, maar dit was volgens mij al wel redelijk bekend. Daarom denk ik ook niet dat Sangaré die 37 miljoen op gaat leveren.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Een speler dat 37milj op zou moeten brengen en nog geen concrete belangstelling ?
Puur ijdele hoop, Sangarè is meer een speler dat zijn plafond in zicht heeft, koud warm warm koud, laten we wel wezen hè, meer een 22,5 miljoen of we blijven ermee zitten met een enorm op het budget drukkende salarishuis wat PSV kopzorgen mede bezorgd, je moet je eigen een foutje kunnen permitteren zonder meteen te hoeven panikeren en dat kan PSV niet.
+1/-2

10 maanden geleden (gewijzigd)
PSV moet een goede speler verkopen, om een goede speler te kunnen kopen. Mijn simpele verstand zegt dat ze dan beter de speler die ze hebben kunnen houden, want dan hebben ze geen andere nodig. Je weet wat je hebt, je weet niet wat je krijgt.
Maar goed, ik heb dan ook meer verstand van biljarten (of was het verzekeren?). Hoe dan ook, ik ben supporter van een voetbalclub, en niet van een investeringsmaatschappij.
PS., op dit platform psv.supporters.nl zou het verboden moeten worden om over geld te praten.
+6/-1

 
10 maanden geleden
Alleen in het geval van Sangare wil PSV denk ik 2/3 goede spelers terug halen voor meerdere posities.
+2/-0

10 maanden geleden
Kan toch bijna niet dat je al ruim 20 miljoen uit hebt gegeven, maar je geld al op zou zijn terwijl de linie die prioriteit zou moeten hebben alleen nog maar zwakker is geworden deze transfer window...

Begrijp dat Brands weer terug is, maar Stewart zal toch vast wel de verdediging op orde willen hebben?
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Was te verwachten.
Die Beelen zal nog wel komen en dan zullen er eerst spelers verkocht moeten worden.
Maar denk dat deze selectie gewoon goed is voorlopig.
+1/-0

10 maanden geleden
De kwaliteit ligt alleen een beetje ver naar voren, maar dat zou kunnen werken. Til, Veerman, Sangaré en misschien Simons en Mauro zijn de enige middenvelders. Dat kan ook niet.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Vergeet Saibari niet, is op dit moment een echte badass bij Marokko
+2/-0

10 maanden geleden
Op zich is het niet onlogisch dat de zak geld om te investeren deels gevoed moet worden door uitgaande transfers. Het geld van Madueke zal ook deels zijn gaan zitten in de dure huurlingen van de tweede seizoenshelft. Daarnaast moet voor de transfersommen van Lang en Pepi een groot deel van zijn inkomsten worden gebruikt. En het geld voor Gakpo was dan blijkbaar nodig om tekorten te dichten.

Wat ik me dan afvraag is, hebben we dit jaar geen tekorten te dichten?

En wat als we Sangaré, onverhoopt, niet kunnen verkopen? Het is natuurlijk geen straf om hem nog een jaar in Eindhoven te hebben, maar inmiddels is Guti de deur uit gelopen en hebben we geen enkele middenvelder teruggehaald, terwijl dat toch de linie is waar we het kleinste aantal spelers voor hebben. Naast Sangaré en Veerman heb je niemand die controlerend kan spelen, tenzij je er voor kiest om Boscagli op die positie te gaan zetten. Dat lijkt me echter ook niet ideaal.

Ik ben benieuwd wat er verder allemaal gaat gebeuren! Hopelijk kunnen we doorselecteren in de verdediging en naast Baumgartl ook nog 2/3 jongens verkopen uit het rijtje Ramalho / Obispo / Mwene / Oppegard en evt. Teze (die ik er van al onze verdedigers misschien nog wel het liefste bij houd).
+1/-0

 
10 maanden geleden
Die beelen zullen ze wel snel halen die kan ook op het middenveld als controleur.
Dan heb je denk ik tot verkoop van aantal spelers een goede selectie.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Afgezien van Baum lijkt Ramalho mij de logische kandidaat. Heeft een fors salaris, is ouder en is niet een verdediger die met ruimte in de rug wil spelen. Mee eens dat het mij zeker niet zou verbazen als Teze - die meer snelheid heeft en een goede inspeelpass - een optie zal zijn als cv. Duidelijk geen RB. Uit die optiek lijkt Mwene mij ook een speler die je er gewoon bij kan houden. Kan op beide flanken uit de voeten
+1/-0

 
10 maanden geleden
Teze moet je zondermeer houden, Mwene is een betrouwbaar invaller.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Joris Chotard is als nieuwe controleur binnengehaald.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Ik heb die naam wel in het geruchtencircuit voorbij zien komen, maar daar heeft geen enkel betrouwbaar medium iets over gemeld. Laat staan dat ie al "binnen" is.
+1/-0

10 maanden geleden
Boscagli zou denk ik ook een optie kunnen zijn voor 'op 6' is denk ik te traag als verdediger om de grote ruimtes te bespelen.
+4/-0

10 maanden geleden
Ik vond Sangare er maar wat verdwaald bij lopen dit jaar. Guti op het middenveld en hij begon meteen allemaal ballijnen te blokkeren. Ik heb liever een middelgrote speler met voetbal-intelligentie dan een grote die echt opdrachten nodig heeft.
+1/-0

10 maanden geleden
Ik begrijp het niet zo goed. PSV moet er al heel vroeg in het seizoen staan. De club en de rvc willen toch graag Champions League? Waarom wachten met het versterken van de achterhoede tot Sangare verkocht is. Met de huidige verdediging hebben we kunnen zien dat PSV al jaren open huis houdt, het maakt dan echt niet uit dat je een goede aanval hebt. Je weet dat Sangare nog wel gaat. Als je Champions League haalt haal je die miljoenen ook wel binnen en heb je een nieuwe verdediger terug verdient. Ik snap de rvc hierin ook niet. Waar is de scouting overigens die met een goede verdediger komen? Feyenoord presteerde dat wel met Aursnes en Hanckto.
+2/-2

 
10 maanden geleden
Als jouw geld op is hoe wil jij dan iets kopen?
+2/-0

 
10 maanden geleden
Net zoals Wijnaldum werd aangetrokken omdat Toivonen toch zeker zou vertrekken? En twee seizoenen later Maher werd aangetrokken omdat Toivonen toch zeker zou vertrekken?

Werkelijk het domste wat je kan doen is geld uitgeven wat je helemaal niet hebt. Een half jaar geleden moest je je beste speler verkopen omdat je anders met een negatief eigen vermogen kwam te zitten en daardoor onder toezicht van de KNVB kwam te staan. En dan wil je nu met geld gaan strooien wat je niet hebt? Hoe krijg je het in hemelsnaam verzonnen :I
+2/-0

 
10 maanden geleden
Klopt wel zeker wat je zegt, maar je zwakte openbaar maken is ook niet het slimste, Feyenoord heeft in de luwte mooi werk geleverd daar waar iedereen dacht dat ze wel over de kop zouden gaan puik werk geleverd, zo ook Twente.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage