Transparent
Inloggen
Sluiten

'Langer verblijf Xavi Simons nog steeds meest aannemelijk'

9 juli 2023 19:25 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Langer verblijf Xavi Simons nog steeds meest aannemelijk"; image source: Pro Shots

Het is nog steeds het meest aannemelijke dat Xavi Simons ook volgend seizoen bij PSV speelt. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De clubleiding van PSV had afgelopen week een overleg met het management van de international en daarin gaf zijn zaakwaarnemer wederom aan dat Simons een langer verblijf bij PSV ziet zitten.

In de komende week zullen de onderhandelingen verder hervat gaan worden. Ook Xavi zelf hoopt dat er snel duidelijkheid komt. Net zoals de overige internationals zal ook hij maandag aan de voorbereiding gaan beginnen en hij wil met een frisse kop op het trainingsveld kunnen staan.

Ondanks de interesse van Paris Saint-Germain en Arsenal wordt er door het management van de international momenteel alleen gesproken met PSV over de plannen voor komend seizoen. Wel zullen er nog enkele knopen doorgehakt moeten worden. PSV zal niet alleen financieel diep in de buidel moeten tasten om Simons langer aan zich te kunnen binden, maar zal daarbij ook concessies moeten doen bij mogelijk toekomstige transferopbrengsten.

Meer op ED.nl




Tags

simons xavi aannemelijke arsenal buidel doorgehakt knopen tasten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Word zo langzamerhand een beetje moe van al dat “non-nieuws” rondom Simons..
+14/-0

10 maanden geleden
"PSV zal niet alleen financieel diep in de buidel moeten tasten om Simons langer aan zich te kunnen binden, maar zal daarbij ook concessies moeten doen bij mogelijk toekomstige transferopbrengsten."

Ik neem aan dat die clausule er verder dan helemaal uit is toch? Potverdorie nog een vierjarig contract en dan zulke eisen stellen. Als je wil verdienen dien je hier je contract uit en ga je naar Arabië.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Exact. Dit circus wordt heel vermoeiend en gaat een beetje op ´rupsje nooit genoeg´ lijken. Mag er dan ook een clausule in dat meneer bij blessures of vormverlies genoegen neemt met minder of geen salaris.

En ja. Uiteraard hoop ik ook dat Simons nog een jaartje hier blijft.
+3/-0

10 maanden geleden
Van dit nieuws krijg je onderhand toch een enorme slappe? Mijn god zeg.
+1/-0

10 maanden geleden
In de voetballerij is het (net als in een groot deel van het zakenleven) toch allemaal flauwe klets die je te horen krijgt en kun je nergens van op aan tot er met een grote zak geld ergens iets 'geregeld' is.
+2/-0

10 maanden geleden
Alles best, maar óf hij blijft een jaar, óf hij gaat nu weg.
Vertrek na de kerst moet onbespreekbaar zijn.
+1/-0

10 maanden geleden
Hoogste salaris ooit. Aanvoerder. Elftal om hem heen bouwen. Deel van toekomstige transfer geld. Mocht dit allemaal waar zijn dan is dit nogal wat voor een 20 jarig talent na een goed seizoen. We gaan het zien maar ik vind het tijd worden dat Simons eens een ei legt. Onderhand graag of niet. Wordt zo wel erg gepamperd.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Ik dacht dat Bosz al had gezegd dat de Jong aanvoerder blijft? Kan me vergissen hoor, maar verder wel met je eens. Wordt nu wel erg interessant over gedaan, hoe goed en geweldig hij ook is, duidelijkheid moet er eens komen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Bosz heeft indd gezegd dat Luuk de aanvoerder is.
+2/-0

10 maanden geleden
Hij is pas net terug van vakantie toch? Wat is iedereen ongeduldig zeg. Maar goed, het lijkt ook wel heel lang te duren wanneer je iedere paar dagen hetzelfde non-nieuws voorgeschoteld krijgt. Eigenlijk al vanaf de eerste dagen dat hij vorige zomer kwam.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Precies. En de verhalen staan alleen maar in de media te lezen omdat die iedere dag clicks nodig hebben. Ik heb Simons zelf nog niks horen zeggen afgelopen maand.
+1/-0

10 maanden geleden
Het begint er een beetje op te lijken dat (de zaakwaarnemer) van Xavi wel hele hoge eisen heeft mbt doorverkooppercentage.
Kan even geen reden bedenken waarom ze er anders nog niet uit zouden zijn. Xavi wil blijkbaar graag blijven omdat hij het goed naar zijn zin heeft. PSV wil graag dat hij blijft en dat die clausule verdwijnt, en is bereid "ver" te gaan zeggen ze zelf. mij lijkt 10 of 20% meedelen in transfersom al redelijk ver, maar misschien eisen ze wel 50%, daarbij moet je je denk ik wel afvragen of je dan niet gewoon het contract het contract moet laten met het risico dat alleen PSG hem terug kan kopen voor een laag bedrag. Waarschijnlijk is Xavi volgend jaar nog steeds geen gegarandeerde basisspeler bij dat sterrenensemble, en wil hij er dan niet heen. Dan kun je gewoon aan alle partijen vragen wat je wilt.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage