Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV denkt aan komst van Davinson Sánchez'

11 juli 2023 08:00 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV denkt aan komst van Davinson Sánchez"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat Davinson Sánchez in beeld is bij PSV. De international van Colombia speelt momenteel bij Tottenham Hotspur, maar mag daar vertrekken. Een eventuele komst zal voor PSV wel lastig worden gezien de interesse van andere clubs. Galatasaray heeft inmiddels al een bod uitgebracht, terwijl ook het Russische Spartak Moskou is geïnteresseerd. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft ook onder meer Villarreal belangstelling.

Sánchez is voor Peter Bosz geen onbekende. De verdediger stond in het seizoen 2016/2017 onder contract bij Ajax en speelde toen onder Bosz. Hij kende een dermate sterk seizoen dat hij na één jaar al voor meer dan 40 miljoen euro vertrok naar Tottenham. Bij de Engelse club heeft hij nog een contract voor een jaar. In buitenlandse media verschenen in de afgelopen dagen berichten dat Tottenham inzet op een transfersom van ongeveer 15 miljoen euro.
Tags

sanchez davinson tottenham bosz colombia galatasaray onbekende spartak villarreal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dit lijkt me kul. Veel te duur.
+3/-1

1 jaar geleden
Zou een versterking zijn mits hij zijn niveau van een aantal jaar geleden kan halen. Daarna was het niet veel bij Tottenham.
+2/-0

1 jaar geleden
Bij Spurs volgens mij alleen een echt sterk eerste seizoen gehad en de lijn die hij bij Ajax had nooit echt kunnen doortrekken / waar kunnen maken, of vergis ik me dan?

Liever inzetten op een talent met groei potentie dan weer inzetten op een gevallen ster in de hoop dat hij weer gaat stralen..
+1/-1

1 jaar geleden
15 miljoen is echt een koopje voor deze speler. Er wordt steeds gezegt dat we nog een top verdediger nodig hebben, voor minder dan 15m gaan we die niet krijgen. Als je nagaat dat we 10 voor Baumgartl hebben betaald.. ik zeg doen!
+1/-0

1 jaar geleden
Gewoon kansloos. Los van de transfersom, hij kiest gewoon voor een hoog buitenlands salaris waar hij ook nog eens minder belasting over betaalt.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Niet per se, hij weet dat hij zich in NL waar hij al eerder heeft gespeeld weer in de kijker kan spelen. Eenmaal in bv Turkije raakt hij uit beeld
+2/-0

1 jaar geleden
Lijkt inderdaad veel te duur, en dan met name het salaris. Toch is het goed dat er hoog wordt ingezet.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit is het kaliber verdedigers waar PSV aan moet denken. Davinson en Peter kennen elkaar. Hoe mooi zou het zijn als dat nu eens lukt. PSV moet nu ook maar een keer de buidel trekken voor een goede verdediger. Dat gebeurt echt nooit meer.
+3/-0

1 jaar geleden
Interessant. Al is de kans aanwezig dat zo'n jongen wil cashen in Turkije of wellicht Midden Oosten groter. Maar dat wij met dergelijke namen "bezig zijn" stemt al positief.
+2/-0

1 jaar geleden
Volgens Fabrizio heeft Gala een bod van 9m uitgebracht. Dat lijkt me reëler.
+2/-0

1 jaar geleden
10 Mil bieden, dat is wel de max. Is afgelopen 3 jaar geen vaste waarde geweest. Voor NLe competitie is dit wel een sterke speler.
+2/-0

1 jaar geleden
Ga is gewoon scouten en kom met iets waar we wat aan hebben,
in plaats van over het paard getilde spelers op hun retour met nul restwaarde.
Dan kun je heel de de scouting wel opdoeken als er nooit geen pareltje meer gevonden word in Eindhoven
+2/-2

 
Ja, want als spelers 27 zijn, zijn ze al op hun retour en hebben ze geen restwaarde meer :denk
+4/-4

 
1 jaar geleden
Dat valt me mee inderdaad, had hem een jaar of 2,3 ouder ingeschat eerlijk gezegd.
Maar goed, tis nog steeds geen scouten,
spelers als de jong , noa lang , el ghazi en sanchez.
Die had ik psv ook (gratis) kunne adviseren.
+1/-1

1 jaar geleden
Sangaré die kant op voor 25m plus Sanchez. Lijkt me een prima deal en hebben we ook meteen ruimte om nog nieuwe een verdedigende middenvelder te halen. Nu doorpakken en die CL in.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Na jarenlang B-garnituur in de PSV-defensie te hebben moeten aangluren mogen ze van mij (indien financieel niet te onverantwoord) best een som geld neerleggen voor een beest achterin, lees een verdediger van een dergelijk kaliber. Tottenham is natuurlijk niet de eerste de beste club uit de PL, dus logisch dat daar betere opties rondlopen. Voor de eredivisie zou het een wereldversterking zijn, dat snapt een kind nog. Hopelijk lukt het om hem binnen te halen...
+4/-1

 
1 jaar geleden
PSV mag inderdaad wel eens geld neer leggen voor een goede verdediger. En de eredivisie is natuurlijk minder zwaar dan de PL dus het niveau zie ik hem nog wel halen. En Bosz en hij zijn natuurlijk bekenden van elkaar, dat zou hij als voordeel kunnen zien als PSV zich officieel meldt.
+1/-0

1 jaar geleden
Niet denken maar doen.
Er zitten veel kapers op de kust, die ook voor Sanchez willen gaan.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi