Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt op komst van Aster Vranckx'

11 juli 2023 23:37 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt op komst van Aster Vranckx"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat PSV werkt aan de komst van Aster Vranckx. De international van België wordt als versterking voor het middenveld gezien. De 20-jarige Vranckx is al op PSV Campus De Herdgang geweest waar hij sprak met Earnest Stewart en Peter Bosz. De club hoopt eerst op het ja-woord van de Belg en wil dan VfL Wolfsburg overtuigen om mee te werken aan een transfer.

Vranckx is afkomstig uit de jeugdopleiding van KV Mechelen en maakte bij die club ook zijn officiële debuut. In de zomer van 2021 maakte hij vervolgens de overstap naar VfL Wolfsburg. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor AC Milan, maar daar kwam hij nauwelijks in actie. De Italiaanse Champions League-deelnemer besloot dan ook om de optie tot koop niet te lichten.

Meer op AD.nl




Tags

vranckx aster wolfsburg belgie bosz earnest herdgang mechelen milan stewart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Er zijn nog minimaal 2 posities die versterkt moeten worden. Vervanger voor Guti dus Vranckx? Talentvolle speler!
En achterin een sterke verdediger. Nu ook investeren want PSV moet nu ook maar eens die play offs doorkomen voor Champions League.
+1/-0

10 maanden geleden
Goeie speler, hopen dat ie komt en dan nog een verdediger of misschien zelfs 2 en dan zie ik het positief in :)
+1/-0

10 maanden geleden
2 jaar terug voor 8 miljoen naar Wolfsburg vertrokken. Ben benieuwd wat hij nu zou moeten kosten.
Goed om te zien dat we in dit soort vijvers vissen. Met zulke spelers kan je met een beetje geluk transferwaarde creëren.
+1/-0

10 maanden geleden
Ik ken deze jongen niet, iemand die hem kent en een beetje zijn speelstijl/kwaliteiten kan beschrijven?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Allrounder. Fysiek vrij sterk, harde werker, maar ook een goed inzicht met en zonder bal. Een mannetje uitschakelen, iemand voor de keeper zetten of een aanval afronden, hij kan het allemaal wel. Speelt het liefst als box tot box middenvelder of als 6. Is nog piepjong ook. Zou een stuntje zijn dit.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Nice, dat klinkt als het juiste profiel. Belangrijk voor de balans.
+1/-0

10 maanden geleden
Afgelopen week werd er nog gezegd 'eerst verkopen voordat we weer kunnen kopen' en nu komen ze met een middenvelder aan die 10-15mil zal moeten kosten? Waar komt dat ineens vandaan dan.. Hopelijk volgen er nog wel wat verkopen (CV + Sangare in ieder geval)
+1/-0

10 maanden geleden
Een Aster Poetser op het middenveld is welkom, PSV moet wel opletten dat we de gemiddeld leeftijd in de gaten moeten houden en een kei ervaren man Centraal achter gaan plaatsen om de boel te leiden hè.
+1/-0

10 maanden geleden
Nu nog Ramalho en Baumgartl wegdoen en Sanchez halen. Als Sangare nog weggaat Mendy halen. Dan ben je er wel zo'n beetje. Teze alleen nog maar als CB gebruiken en hopen dat vd Blaak goeie stappen maakt.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage