Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste treffer Pepi voor PSV bij zege op Linz

15 juli 2023 22:05
Foto: Pro Shots

Eerste treffer Pepi voor PSV bij zege op Linz; image source: Pro Shots

PSV heeft de eerste oefenwedstrijd op het trainingskamp winnend afgesloten. Mede dankzij het eerste doelpunt van aanwinst Ricardo Pepi wonnen de Eindhovenaren met 1-2. PSV kwam in de wedstrijd al heel vroeg op 1-0 achter, maar Xavi Simons zette de beide ploegen al snel weer op gelijke hoogte. Dezelfde Simons gaf vervolgens de assist op Pepi voor zijn treffer. De Eindhovenaren speelden beide helften met verschillende elftallen, net als de tegenstander FC Blau-Weiss Linz. In de tweede helft werd echter niet meer gescoord.
Tags

pepi simons blau trainingskamp weiss xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Off topic: wat zijn er toch ineens sinds een aantal weken gruwelijk veel advertenties op deze site! En waarom werkt de twitter functie niet meer?
+3/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Veel automatische twitter functies zijn uitgeschakeld, ik denk sinds twitter heeft doorgevoerd dat er een maximale limiet zit aan het aantal tweets dat iemand dagelijks kan bekijken. Ik geloof zelfs dat je zonder twitteraccount helemaal niets meer kunt lezen, maar dat weet ik niet zeker.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Zonde, vind die updates van Rik altijd handig op deze site..
+2/-0

10 maanden geleden
Is toch best knap om zo een ongelofelijk karig stukje te schrijven over de wedstrijd.
Neem aan dat de mensen die normaal een wedstrijd verslagje maken op vakantie zijn?
+4/-0

 
10 maanden geleden
Eens, ik had nog een beter stuk kunnen schrijven op basis van de Flashscore en VI updates en dat zonder de wedstrijd live gekeken te hebben..
+3/-0

10 maanden geleden
De wedstrijd via de betaalstream gevolgd.Benitez zag er bij dat doelpunt van Linz niet goed uit.Ik vind Benitez niet echt sterk op afstandsschoten.Ramalho had weer zijn zwakke momenten in tegenstelling tot Baumgartl die een degelijke wedstrijd speelde.Van de jong spelers vond ik Nassoh goede momenten hebben.Van Duiven wilde zich te graag bewijzen met een rode kaart tot gevolg.El Ghazi had nauwelijks toegevoegde waarde.Drommel voorkwam met een goede redding tegen het einde van de wedstrijd nog de gelijkmaker.Al met al een oefenpotje die Bosz hopelijk iets wijzer heeft gemaakt over de kwaliteit van de selectie.
+8/-0

10 maanden geleden
PSV speelde in een langzaam tempo en werd in de eerste vijf minuten aardig verrast door de intensiteit waarmee Linz speelde. De Oostenrijkse promovendus kwam al heel snel op voorsprong door een schot van grote afstand, waarbij ik me persoonlijk afvraag of Benitez niet wat scherper had moeten zijn. De gelijkmaker kwam tot stand na een zeldzame aanval waarin de '16' werd bereikt. Bakayoko kapte naar z'n linkerbeen om voor eigen succes te gaan, maar werd daarbij gevloerd door Mitrovic. Even leek het er op dat Xavi en Bakayoko wat discussie hadden over wie de strafschop mocht nemen. Xavi schoot hem uiteindelijk rustig binnen en ze vierden het samen, dus het zal wel goed zitten.
De goal kort daarna van Pepi was een individuele actie. Hier staat natuurlijk dat Xavi hem in stelling bracht, want Xavi-nieuws is hot en technisch gezien gaf hij ook wel de assist, maar de treffer was 85% Pepi, 13% op z'n PSV's verdedigen door Linz en 2% het simpele breedtepassje van Xavi.
Kwalitatief zakte het echter alweer snel naar een bedenkelijk niveau en PSV had alle moeite met Blauw-Wit, al kreeg het vlak voor de eerste rust nog een giga-kans op 1-3, die Bakayoko verpestte. Overigens toen wel goed voorwerk van Xavi.
Tussen minuut 45 en 60 leek het nergens op en ben ik maar gaan eten. Van het tweede uur heb ik nauwelijks wat gezien, omdat het gewoon niet om aan te gluren was. Enige hoogtepuntje wat ik zo met half oog zag waren enkele acties van Babadi, die toch wel heel makkelijk voetbalt.
O ja, Tygo Land, leuke speler. Speelde het eerste uur op '8' en daar deed hij het vrij behoorlijk.
+11/-0

10 maanden geleden
Ook nog te vermelden dat ze begonnen bij een temperatuur van 31 graden,Van de Blaak en Nassoh het aardig deden maar na de rode kaart van Van Duiven het vooral achter de Oostenrijkers aanlopen was.
Bakayoko miste de 1-3 voor open doel en er waren nog weinig vaste patronen te ontdekken wat me overigens vrij logisch lijkt zo vroeg in de voorbereiding.
+2/-0

10 maanden geleden
Lees nu dat Simons per direct naar Psg vertrekt. Nou lekker dan
+1/-0

10 maanden geleden
Nou dan is er iig duidelijkheid.
Is gewoon de realiteit dat Simons al te goed was voor Psv.
Heel jammer maar staan wel weer andere spelers op die ons gaan verassen.
+2/-0

10 maanden geleden
Xavi weg.. Dan kiest hij dus voor het geld en een plek op de bank, had verwacht dat hij slimmer was. Dus PSV deed alles om hem te pleasen, nummer 10 gegeven etc. Het was mooi hem hier een jaar te hebben maar niemand is groter dan de club, ook Xavi niet. Nu is er duidelijkheid en kan PSV echt gaan bouwen aan een team zonder hem.
+1/-0

10 maanden geleden
Nou jammer dan van Xavi maar dat schept wel duidelijkheid en scheelt een berg aan salaris.
Een jaar van genoten en zoals hier boven al vermeld er staan weer andere op.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantreden alchemist bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon koen malaise manolev nederland oogt praag preferen psvrijnwoude santos shevchenko skerla skipper slot tillmaniaans tuchtcommissie utrecht vijver vip vis wedstrijdrapportage