Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: nog geen bod van 12 miljoen op Vranckx

19 juli 2023 16:05 - ED
Foto: Pro Shots

ED: nog geen bod van 12 miljoen op Vranckx; image source: Pro Shots

In het geruchtencircuit gaat rond dat PSV een bod van 12 miljoen euro heeft uitgebracht op VfL Wolfsburg speler Aster Vranckx. Het Eindhovens Dagblad ging dit na en constateerde dat het niet waar is. De Eindhovenaren zouden wachten op de keuze van de speler zelf, die ook in de belangstelling van diverse andere clubs staat. In Engeland gaat het bijvoorbeeld om Burnley.

Meer op ED




Tags

vranckx aster burnley engeland geruchtencircuit wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Is ook geen reden toe. Gewoon lekker afwachten. Over een week of 3 pas voorronde Champions league. Pff
+3/-1

10 maanden geleden
ED: geen bod van 100miljoen op Mbappe
+1/-0

10 maanden geleden
Tuurlijk joh, wacht nog maar een paar weekjes met bieden, we hebben toch alle tijd!
+1/-0

10 maanden geleden
Ik ben blij en benauwd als ik zulke berichten lees. Versta me niet verkeerd, ben blij dat we hoog mikken, maar ik vind t ongezien om PSV zoveel geld te zien uitgeven. We hebben al 2 grote aankopen gedaan en we moeten middenveld en verdediging nog aardig versterken. Ben benieuwd wat voor elftal er tegen het eind van de zomer gaat staan.
+1/-0

10 maanden geleden
Tijd dringt echter speler zal kenbaar moeten maken dat hij voor PSV kiest. Je kunt zelfs 20 mio bieden maar als de speler niet wil houdt het op.
+1/-0

10 maanden geleden
Wat zou het toch fijn zijn als we langzamerhand eens een bericht zouden krijgen dat er WEL een bod is uitgebracht en, beter nog, dat er wat versterkingen zijn aangetrokken.
+1/-0

10 maanden geleden
Van Ewijk hoogstwaarschijnlijk naar FC Porto.
WEER TE LAAT om zo'n talentvolle speler binnen te harken.
+1/-2

 
10 maanden geleden
Ja want met Mwene en Sambo heb je echt dringend een rechtsback nodig en hebben de centrale defensie en het middenveld (waar je er straks precies 3 OP KAN STELLEN) geen PRIORITEIT!!!

Het is geen computergame, mensen.
+3/-0

10 maanden geleden
We blijven gewoon afwachten zoals dat we al eerder gedaan hebben, je raakt er aan gewend want de wedstrijden beginnen pas over 3 weken
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage