Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Officieel: Adil Ramzi vertrekt bij PSV

23 juli 2023 10:39 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Officieel: Adil Ramzi vertrekt bij PSV; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een akkoord heeft bereikt met het Marokkaanse Wydad AC Casablanca over het vertrek van Adil Ramzi. De huidig trainer van Jong PSV zal daardoor de overgang kunnen gaan maken naar de nummer twee van Marokko. PSV wil het vertrek nog niet bevestigen omdat er slechts sprake is van een mondelijk akkoord.

PSV zal nu extern op zoek gaan naar een vervanger om de leiding te nemen over Jong PSV. Voorlopig neemt assistent-trainer Wil Boessen de honneurs waar.

Update 23-07 10:39: Via de officiële kanalen heeft PSV bevestigd dat Adil Ramzi vertrekt naar Wydad AC Casablanca. Ramzi was sinds 2016 als jeugdtrainer werkzaam bij PSV en was afgelopen seizoen hoofdtrainer van Jong PSV.

Meer op PSV.nl




Tags

ramzi jong casablanca wydad boessen honneurs marokko mondelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Mooi voor Ramzi, aardige vent, prima trainer. Veel succes Adil!
+2/-0

 
10 maanden geleden
Hopelijk doet hij het goed, presteert hij boven verwachting, komt hij over een aantal jaar terug en wordt hij met PSV kampioen.
+2/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Hopelijk brengt hij de wereldoverbevolking terug en heeft hij de oplossing voor het stikstofprobleem...
+7/-1

 
10 maanden geleden
Je hoeft toch niet nog te verdienen aan een trainer waarvoor er geen doorgroeimogelijkheden zijn binnen PSV die gewoon zijn werk heeft gedaan door talent op te leiden. Jeugdtrainers zijn van waarde doordat ze goed zijn en waarde creëren in de spelersgroep. Ik zie veel liever dat iemand dan elders ervaring op doet waarna diegene eventueel als hoofdtrainer terugkomt dan dat je zoals voorheen onervaren trainers maar gelijk voor het eerste zet omdat ze alleen ergens anders de nodige ervaring op kunnen doen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Volgensmij hebben we iedere kruimel hard nodig om bijv die belg bij wolfsburg los te weken. Voor trainers wordt tegenwoorig ook best wat geld voor neergelegd. Nu zal hij geen miljoenen opleveren, maar een klein bedrag zou niet meer dan normaal zijn in deze tijd lijkt me.
+1/-0

10 maanden geleden
Theo Lucius dus nog niet klaar hiervoor?

Wel een mooie job jong PSV en zoals met de
International premier league cup kun je jezelf als trainer ook echt in de schijnwerpers zetten.
Ben benieuwd wie we aantrekken.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Voor zover ik weet heeft hij het benodigde diploma Coach Betaald Voetbal nog niet.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Dit inderdaad ja.

Ik zal ongetwijfeld iemand vergeten, maar los van uiteraard Bosz hebben binnen PSV volgens mij alleen Ernest Faber en Wil Boessen de papieren om als hoofdtrainer op de bank te mogen zitten.
+1/-1

10 maanden geleden
Boessen met Lucius kan een goede combi zijn. Boessen heeft het diploma wel. Lucius heeft het met de U17 goed gedaan. Dus geef hem een kans.
+1/-0

10 maanden geleden
Vlieguren maken als hoofdtrainer, prima kerel lijkt me. Succes Adil!
+1/-0

10 maanden geleden
Lijkt me een sympathieke kerel en een goede trainer. Succes en wie weet......
+1/-0

10 maanden geleden
Veel succes Adil.
Verder horen we maar niks van aankopen middenveld en verdediging.
Dat gaat het echt dit jaar niet meer worden, te laat om nog fatsoenlijke aankopen te doen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Het probleem is juist dat de markt nog op gang moet komen en dat het juist nog te vroeg is om fatsoenlijke aankopen te doen. Veel clubs vragen nog hoofdprijzen. En bij ons moeten nog eerst een paar speler vertrekken om zowel in de selectie als financieel ruimte te maken.
+1/-0

10 maanden geleden
Ik snap één ding niet. Telkens wil een jeugdtrainer hoofdtrainer worden: Cocu, van Nistelrooij, Ramzi. Dat heeft meer status en verdient beter. Tot zover begrijpelijk.
Maar een club als PSV moet het vaak - en steeds vaker - van doorgebroken jeugd hebben. En grote clubs als Bayern hebben overal grote oud-spelers in de organisatie. Het is niet vies of minderwaardig om de jeugd te trainen.
Ruud van Nistelrooij, bijvoorbeeld, lijkt me een ideale jeugdtrainer van wie je veel opsteekt. Aardige man ook. Maar voor hoofdtrainer lijkt hij me niet het juiste type te zijn. Ik kan niet precies uitleggen waarom. Misschien te jongensachtig en te emotioneel.
Waarom zou Van Nistelrooij geen kapiatlen kunnen vedienen binne de PSV-organisatie, zonder dat alle camera's op hem gericht zijn?
Waarom moet Ramzi na één jaar Jong PSV ineens hoofdtariner worden?
Niet in het belang van PSV. OUd-speers met Europese ervaring moet je koesteren. In my opinion.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Als je hun capaciteiten kan ontdekken en helpen ontwikkelen wel, maar als ze eigenwijs zijn en teveel in hun eigen kunnen geloven
+1/-0

 
10 maanden geleden
En wie bepaalt dat,die mate van eigenwijsheid?
De media,bestuurders of de supporters of de minder eigenwijze collega.
Waar is de nuance.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ms het vasthouden aan falende opstellingen en of tactieken?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage