Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jorrit Hendrix traint voorlopig mee met Jong PSV'

24 juli 2023 13:11 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Jorrit Hendrix traint voorlopig mee met Jong PSV"; image source: Pro Shots

Jorrit Hendrix traint voorlopig mee bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De middenvelder zit momenteel zonder club en heeft de mogelijkheid gekregen om voorlopig mee te trainen met de selectie van Jong PSV. Voorlopig is het niet de bedoeling dat Hendrix in aanmerking komt voor een rol in de A-selectie.

Hendrix kwam op negenjarige leeftijd in de jeugdopleiding van PSV terecht en maakte uiteindelijk in 2013 zijn officiële debuut in de A-selectie. Na 239 officiële wedstrijden maakte hij in de winter van 2021 de overstap naar Spartak Moskou. Na een half jaar op huurbasis te hebben gespeeld bij Feyenoord tekende hij afgelopen zomer voor een jaar bij het Duitse Fortuna Düsseldorf, maar dat contract is niet verlengd.

Meer op ED.nl




Tags

hendrix jong dusseldorf feyenoord fortuna negenjarige spartak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Tekent dus binnenkort een contract
+1/-1

 
10 maanden geleden
Dat is toch niet meer het niveau wat wij najagen.
Zo nu op zn top van zn carrière moeten zitten en krijgt niet eens een contract bij Fortuna Düsseldorf.
+2/-0

10 maanden geleden
Hij heeft in ieder geval weer haar erbij
+2/-1

10 maanden geleden
Hopelijk vindt hij snel weer een mooie club. Is hem gegund maar helaas geen plek bij PSV. Succes Jorrit.
+4/-0

10 maanden geleden
Bij sv Panningen zoeken ze nog een middenvelder die niet te snel is.
Slecht kan passen en geen goals kan maken.
+3/-9

 
10 maanden geleden
Daar zit ie prima op zijn plek
+2/-2

 
10 maanden geleden
Lekker respectvol weer over een speler die bijna de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen, meer dan 200 wedstrijden heeft gespeeld, vijf prijzen pakte en het tot het Nederlands elftal schopte :dood
+14/-1

10 maanden geleden
Half jaartje jong-psv en dan als jeugdtrainer/ervaringsdeskundige verder.
+2/-0

10 maanden geleden
Meer respect voor jorrit dan dat mannetje wat fofana vertegenwoordigd die kan niet wachten dat zijn bankrekening groeit,ten koste van jong talent wat een triest volk is dat
+0/-0

10 maanden geleden
Altijd als een echte PSV-er beschouwd. Als ie nu niet te veel salaris vraagt.... Zo goed bezet is ons middenveld nu ook weer niet. Misschien (nog) geen basis, maar zeker bruikbaar als back-up. Mentaal wel altijd een van de beteren.
+3/-1

10 maanden geleden
Ik heb respect voor wat Jorrit voor onze club heeft betekend, hij is een kind van de club en heeft een respectabel aantal wedstrijden voor ons gespeeld. Volgens mij was niemand echter rouwig om zijn vertrek en hij heeft sindsdien nergens ook maar enige indruk gemaakt.

Ook al is het een clubman en zal hij niet veel kosten, ik zie toch liever een speler komen die een kwaliteitsimpuls aan de selectie geeft. Gelukkig staat er dan ook in het artikel dat het niet de bedoeling is dat hij in aanmerking gaat komen voor de A-selectie.
+4/-0

 
10 maanden geleden
hij zal allicht als goedkope optie aan Bosz worden vooorgelegd.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Direct mee eens dat er (veel) betere spelers zijn, maar we hebben blijkbaar en geen geld en geen ruimte in het salarishuis. Dus dat soort spelers zijn onhaalbaar. Dus in mijn ogen gaat het om niemand halen of Hendrix vastleggen.

Als (met nadruk op als) Sangare verkocht wordt zal er 1 (duurdere) vervanger komen, de rest van het geld gaat naar de verdediging neem ik aan. Zelfs met die vervanger is ons middenveld nou niet echt ruim bezet.
+1/-0

10 maanden geleden
Ben jaren fan geweest van Hendrix, heeft echt een paar hele sterke jaren gehad bij ons. Is helaas paar jaar geleden zn vorm kwijt geraakt en heeft deze nooit meer terug gevonden. Gek verhaal eigenlijk.

Als hij een jaarcontract krijgt als opvulling vind ik het prima maar hij zal niet spelen ben ik bang. Kan denk ik beter zich aanbieden bij Fortuna Sittard.
+2/-0

10 maanden geleden
Was ook altijd fan van hem,maar aan de vereiste data voor het eerste gaat hij denk ik niet meer voldoen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Met vereiste data bedoel je de door ons gewenste of die van de huidige selectie..... ?
+1/-0

 
10 maanden geleden
De huidige selectie en de voorwaarden die bij een voetballer horen om een seizoen topsport te ondergaan.(km maken,uithoudingsvermogen,snelheid enz).
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage