Transparent
Inloggen
Sluiten

'Fodé Fofana denkt aan vertrek bij PSV'

24 juli 2023 16:36
Foto: Pro Shots

"Fodé Fofana denkt aan vertrek bij PSV"; image source: Pro Shots

Fodé Fofana overweegt om te vertrekken bij PSV. Dat geeft zijn zaakwaarnemer Mahmoud El Boustati aan in de #DoneDeal podcast. De spits wil zichzelf laten zien op het hoogste niveau en dat lijkt er bij PSV dit seizoen niet in te zitten. Voor Fofana is zowel een verkoop als een verhuur bespreekbaar. Volgens El Boustati hebben al meerdere clubs uit zowel de Eredivisie als het buitenland belangstelling getoond.




Tags

fofana fode boustati bespreekbaar donedeal eredivisie mahmoud podcast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Ik hoor al jaren goede dingen over hem, maar heb hem nog zelden in actie gezien. jammer. Snap wel dat hij het niet meer ziet zitten bij PSV, moet heel wat gebeuren voor hij een keer kan spelen. Hoop op een verhuur, dan kunnen we echt zien wat hij kan en zijn we hem nog niet kwijt. Of een Xavi constructie, verkopen en wij hebben het recht hem in de zomer terug te halen voor een ton ofzo. (Anders John ff bellen, die kent zulk soort constructies)
+4/-2

10 maanden geleden
Bij PSV 1 maakt hij geen kans, heeft vlieguren nodig. Lekker verhuren aan een club in de Eredivisie als hij daar serieuze kansen heeft op speeltijd.
+3/-0

10 maanden geleden
Viel in het verleden bij Jong wel positief op. Heeft ook een sterke fysiek. Helaas paar zware blessures gehad en nu met De Jong, Pepi en Van Duiven voor zich in de pikorde volkomen logisch op zoek naar een plek met meer perspectief.
+2/-2

10 maanden geleden
Ik zou eerst eens proberen een paar maanden blessurevrij te blijven. Bij een andere club zou hij afgelopen 3 jaar niet meer gevoetbald kunnen hebben..
+3/-0

10 maanden geleden
Hij heeft afgelopen seizoen heel weinig bij jong gespeeld omdat hij geblesseerd was.Door zijn blessure gevoeligheid is hij in zijn ontwikkeling achtergebleven anders was hij al veel verder geweest.
+1/-1

10 maanden geleden
Babadi heeft nog steeds niet bijgetekend.Als het tegenzit ben je zowel Babadi als Fofana kwijt.
+1/-0

10 maanden geleden
Als hij echt zou goed is zou hij wel boven drijven en Van Duiven (wie?) zo voorbij gaan, toch?
+2/-0

 
10 maanden geleden
Vreemde opmerking @redbastard. Hij heeft gewoon ontzettend veel pech gehad met zijn blessures en kon daardoor bijna nooit spelen, laat staan wedstrijdritme op doen. Hoe wil je hem dan vergelijken met van Duiven??? Verder is het een zeer aardige jongen en ik hoop echt dat hij zich nu eindelijk kan gaan bewijzen, bij welke club dan ook.
+1/-0

10 maanden geleden
Lijkt me overbodig, lekker verkopen.
+2/-0

10 maanden geleden
@Ernie S. Vergeet niet om een verhuur alleen te doen op voorwaarde dat PSV een eenzijdige optie op 1 jaar verlenging van zijn contract heeft.
+1/-0

10 maanden geleden
Als je het in Eindhoven wil maken moet je er staan, iedere week en iedere match, kunt wel van alles willen maar laat het eerst maar eens week in week uit zien, dat is wat degene doen die wel door komen, ze hebben het allemaal zelf in handen(voeten).
+2/-0

10 maanden geleden
Wel potentie maar ook blessure gevoelig. Misschien verhuren om speeltijd te krijgen en ervaring op te doen.
+1/-1

10 maanden geleden
Heel mooi. Vaak aan het werk gezien, maar heeft weinig bijzonders. Heeft een matige balbehandeling en gebruikt zijn fysiek niet goed.
+1/-0

10 maanden geleden
Ik snap ook bij deze jongen niet waarom PSV zo terughoudend is met verhuren.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Want? Zowel verkoop als verhuur zijn bespreekbaar.

Denk dat Fode te licht is. Ben wel benieuwd welke buitenlandse clubs belangstelling zou hebben. Indien het een grote club is (dromen mag) fijn de pegels vangen.
+2/-0

10 maanden geleden
@BasArnhem, hij heeft dus een sterk fysiek en is dus regelmatig voor lange periodes in de lappenmand?
@ReserveBelg, Zo zie ik het ook, op een of ander manier een hoge gunfactor,
Iig een mooie voetbalnaam voor de commentatoren ;-)
+1/-0

10 maanden geleden
Heel verstandig. Elders veel minuten maken, ervaring opdoen en laten zien of je voor volgend seizoen goed genoeg bent voor het eerste.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage