Transparent
Inloggen
Sluiten

Ismael Saibari: 'Ik wilde al naar Oostenrijk reizen'

27 juli 2023 10:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Ismael Saibari: "Ik wilde al naar Oostenrijk reizen"; image source: Pro Shots

Ismael Saibari maakte woensdagavond zijn eerste minuten van de voorbereiding. Na de wedstrijd tegen FC Eindhoven gaf hij tegenover het Eindhovens Dagblad aan blij te zijn weer terug te zijn nadat hij met Marokko de Afrika Cup voor beloften had gewonnen. "Ik heb daar enorm van genoten, maar nu begint het seizoen weer", aldus Saibari. "Ik wilde al naar Oostenrijk reizen, maar de trainer vond dat ik rust en vakantie nodig heb. Daar heb ik uiteraard naar geluisterd."

De middenvelder hoopt een basisplek af te kunnen dwingen. "En mijn rendement omhoog zien te krikken en daarop blijven trainen. Dat het met Jong Marokko zo goed is gegaan, zorgt voor vertrouwen", zo geeft hij aan. "Ik speel waar de trainer mij nodig heeft, maar zelf speel ik graag op acht op tien."




Discussieer mee op de forums


Tags

saibari ismael oostenrijk marokko afrika geluisterd jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Wow dit wist ik niet: "Maar zelf speel ik liever op 8 of op 10".

Ik vond zijn fysiek en balcontrole erg sterk de keren dat ik hem op de flank zag. Liet zich niet gek maken onder druk en kwam bij benauwde situaties goed eruit. Ik zou hem eens op Guti's plek neerzetten en dan Veerman doorschuiven naar 10. Daar voelt Veerman zich veel meer op zijn plek en deze man is duidelijk meer een werker dan Veerman. Dus die kun je goed als controleur en spelverdeler naarzetten.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Oke, dan is Veerman ineens van gedachte veranderd.

Vorig jaar in het begin van het seizoen stelde van Nistelrooy Veerman ook op 10. Veerman gaf toen duidelijk aan dat nr 10 positie niet zijn positie is en dat hij liever op 8 of 6 speelt.

Kan zijn dat Veerman nu van gedachte is veranderd.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ah ik wist niet dat veerman ook 8/6 wilde spelen. Leek mij juist een prima 10 met al die subtiel geplaatste schoten. Als Veerman niet op 10 past moet je Saibari en Veerman plek 8 laten uitvechten en dan heb je een nieuw 10 nodig en een nieuwe 6 als Sangare vertrekt.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ik persoonlijk vind ook dat Veerman beter op 10 is dan op 8 of 6.
Vind Veerman defensief namelijk niet zo sterk. Al is hij de laatste half jaar wel daarin wat beter geworden.

Maar goed, de speler moet zelf ook in die positie iets zien.
+1/-0

10 maanden geleden
Veerman gaf vorig jaar juist aan dat hij zichzelf veel meer als 8 ziet dan als 10. Ik denk ook dat zowel Veerman als Saibari het moeten hebben van hun inzicht en balgevoel, wat goed tot zijn recht komt als je het spel veelal voor je hebt.

Een goeie 10 mist dit PSV nog na het vertrek van Simons. Ik ben benieuwd hoe Bosz dat gaat oplossen zolang er geen versterking is gehaald. Gaat hij Saibari daarvoor gebruiken? Of Babadi?
+1/-0

10 maanden geleden
Laat hem eerst tijdens zijn invalbeurten eens laten zien iets van rendement te hebben, daarna zien we verder
+1/-0

 
10 maanden geleden
Afmaken is gewoon niet zijn sterkste punt. Balbehandeling en rustig blijven onder druk van de tegenstander wel. Daarom zou hij beter als 8 of 6 kunnen spelen dan op de plek waar de doelpunten gemaakt moeten worden.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte