Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV werkt aan komst van Gilberto Sepúlveda'

27 juli 2023 19:58 - Hi! Sports TV
Foto: Pro Shots

"PSV werkt aan komst van Gilberto Sepúlveda"; image source: Pro Shots

Volgens het Mexicaanse Hi! Sports TV is Gilberto Sepúlveda in beeld om de selectie van PSV te versterken. De 24-jarige centrale verdediger is zevenvoudig international van Mexico en speelt momenteel in eigen land voor Chivas Guadalajara, de club waar PSV een samenwerkingsverband mee heeft en eerder deze maand Érick Gutiérrez aan verkocht. PSV zou werken aan de komst van Sepúlveda, maar heeft nog geen officieel bod uitgebracht.




Discussieer mee op de forums


Tags

sepulveda gilberto chivas guadalajara gutierrez mexico samenwerkingsverband

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Na Salcido, Maza, Guardado, Moreno, Lozano en Guti durf ik wel een gokje te wagen met een Mexicaanse verrassing. Verzaken nooit
+8/-0

10 maanden geleden
Kent iemand deze speler? en zo ja, is dit een goede versterking voor ons?
+1/-0

10 maanden geleden
He? Een verdediger? En international van Mexico? Droom ik???
+4/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Nou nee hoor, er is namelijk nog geen bod neergelegd. Waarschijnlijk gaan ze nog even 3 weken nadenken voordat ze beginnen met bieden
+2/-0

 
10 maanden geleden
...en ligt er morgen een bod van ajax bij Chivas Guadalajara... :-)
+1/-0

10 maanden geleden
Hoeft in elk geval niet aan onze club kleuren te wennen 😂
+3/-0

 
10 maanden geleden
Ik moet dit seizoen anders zelf nog steeds wennen aan onze clubkleuren
+8/-0

10 maanden geleden
Net even 10 minuten van deze jongen zitten kijken. Die kan echt verdedigen! Ik denk dat menig aanvaller in de ED het er Mexicaans benauwd van krijgt. Goeie intercepties en hij durft ook nog eens op te bouwen. Van wat ik gezien heb speelt hij meestal naar de goede kleur. Volgens mij kun je je hier geen buil aan vallen qua restwaarde. Kan me voorstellen dat er meer clubs geïnteresseerd zijn. Niet aarzelen, maar snel handelen!
+2/-0

10 maanden geleden
Fysiek sterke verdediger die er wel inklapt. Kan ook wel voetballen en heeft inzicht. Goede basistechniek. Dribbelt regelmatig in en weet zijn medespelers wel te vinden. Neemt soms wel teveel risico in opbouwende zin. Is een interessante optie voor PSV. Beter dan wat er nu rondloopt in ieder geval. Zal geen koopje zijn.
+1/-0

10 maanden geleden
Als het meezit legt Brants volgend week uit waarom wij net achter het net hebben gehengeld? ;-)
+2/-0

10 maanden geleden
Op Twitter heeft iemand aan Rik gevraagd of PSV hier mee bezig is. Hij heeft daar nog niet op gereageerd. Als het onzin is reageert hij daar meestal meteen op. Er zou weleens sprake kunnen zijn van een broedende kip. Laten we het hopen want deze jongen kan echt wel wat.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage