Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Jerdy Schouten in beeld bij PSV'

29 juli 2023 14:21 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Jerdy Schouten in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad wordt ook Jerdy Schouten als een heel interessante speler gezien om het middenveld van PSV te versterken. Schouten speelt momenteel in Italië voor Bologna en maakte een jaar geleden zijn debuut voor het Nederlands elftal. Zijn contract bij de nummer negen van de Serie A loopt nog drie seizoenen nadat hij in augustus van vorig jaar zijn contract verlengde.

In Nederland speelde Schouten eerder voor ADO Den Haag, Telstar en Excelsior. Na één seizoen in Rotterdam, waarin hij vrijwel alles speelde, werd hij direct opgepikt door Bologna en daar heeft hij inmiddels vier seizoenen gespeeld.

Meer op ED.nl




Tags

schouten jerdy bologna ado excelsior nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Dat lijkt mij niet het type dat nodig is …
+1/-0

10 maanden geleden
We hebben ook wel een breker / iemand die de balans bewaakt nodig op het middenveld natuurlijk. Veerman is verdedigend kwetsbaar en Jerdy Schouten staat ook vooral bekend als passer, maar niet om zijn typisch verdedigende kwaliteiten. Met 3 mooi weer voetballers ga je het ook niet redden op het middenveld. Als je begrijpt wat ik bedoel.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Gelukkig zijn de voorrondes in augustus ;)
+1/-0

10 maanden geleden
Het zal me benieuwen wanneer de versterkingen gaan komen. Ik vind Stewart overigens duidelijk in het interview met het ED. We moeten geduld hebben.
+1/-0

10 maanden geleden
Zou een top aankoop zijn. Fysiek geen type Sangare, maar verdedigend zeker belangrijk. En inderdaad voetballend vrij sterk.
+1/-0

10 maanden geleden
Prima middenvelder, maar ik ga er van uit dat 'ie veel te duur is.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage