Transparent
Inloggen
Sluiten

'De Graafschap hoopt op komst van Simon Colyn'

1 augustus 2023 00:06 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"De Graafschap hoopt op komst van Simon Colyn"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad aast De Graafschap op de komst van Simon Colyn. De Canadese aanvaller wordt gezien als een van de dragende spelers van Jong PSV en is een kandidaat om komend seizoen de aanvoerdersband te krijgen. Het contract van Colyn loopt echter over een jaar af en er is voor hem geen uitzicht om de stap naar de A-selectie te zetten.

Binnen de club moet nog de beslissing worden genomen wat er met Colyn gebeurd. In principe is altijd het criterium om spelers bij de A-kern te houden, maar ook kan worden besloten om de Canadees aan zijn contract te houden zodat de selectie van Jong PSV meer body krijgt door de aanwezigheid van meer ervaren spelers. Colyn heeft 64 duels voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie op zijn naam staan.

De Graafschap probeert inmiddels meer dan een week om de aanvaller over te nemen, maar dat is vooralsnog zonder resultaat. De verwachting is echter dat de Doetinchemmers het blijven proberen. Colyn zou zelf graag de overstap willen maken.

Meer op ED.nl




Tags

colyn graafschap jong simon aanwezigheid body criterium kern uitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Proberen te houden, echt goede speler.

Wat is het toch dat al die jonge talenten weg willen als ze niet meteen in het eerste spelen? Dan hebben we weinig aan de jeugdopleiding.

Ik zou spelers van dit kaliber dan eerder een jaar verhuren aan een eredivisie club en voor KK divisie dan gewoon bij Jong PSV blijven.
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Jij leest toch ook dat PSV aangeeft dat hij geen zicht heeft om bij het eerste aan te haken? Als de deur helemaal dicht is, zou ik ook weggaan
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte