Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko: 'We moeten met PSV dit seizoen alle prijzen pakken'

1 augustus 2023 09:32 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko: "We moeten met PSV dit seizoen alle prijzen pakken"; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko wordt in de buitenlandse media veelvuldig gelinkt aan een mogelijke transfer. In gesprek met Voetbal International geeft de aanvaller zelf aan niet van plan te zijn om te vertrekken. "Ik blijf sowieso bij PSV en richt me op wat komen gaat", aldus Bakayoko. "Voetballen in de Champions League, dat is het doel voor de komende weken."

De international van de Rode Duivels gaat verder: "En natuurlijk de Johan Cruijff Schaal die we willen pakken. Feyenoord is sterk, vorig jaar waren ze heel constant en daardoor ook de terechte kampioen, maar wij hebben iets recht te zetten. En daarna moeten we ook een sterke start in de competitie maken. Gewoon op alle podia knallen. We moeten met PSV dit seizoen alle prijzen pakken."

Afgelopen winter meldde Paris Saint-Germain zich officieel met een bod van 15 miljoen euro. Teleurgesteld was Bakayoko echter niet dat PSV dit direct afwees. "Nee hoor, echt niet. Voor mij is het allemaal vrij simpel: als je talent en kwaliteit hebt en je laat het zien, dan komen de grote clubs vanzelf", zo geeft hij aan. "De verleiding kan groot zijn als een club als PSG interesse heeft, maar ik focus me op PSV om hier te groeien. Als ik dat met succes doe, dan blijven dat soort clubs je altijd volgen. En PSV was heel duidelijk: ze wilden me niet laten gaan. Dat beschouw ik als een mooi compliment en ik ben hier ook nog lang niet klaar."

Voor Bakayoko staat dit seizoen wel één doel bovenaan: kampioen worden. "Ik loop hier nu vier jaar rond en ken het kampioenschap alleen van de verhalen. Dat kan niet en die drang voel ik bij meer spelers om me heen. En natuurlijk bij de supporters en de andere mensen binnen PSV", zegt hij daarover. "De landstitel leeft enorm in de groep en we weten wat ons te doen staat. Presteren en constanter worden dan vorig seizoen. Toen lieten we het in sommige duels helemaal afweten, dat mag ons gewoon niet meer overkomen. Ik ben klaar om te knallen."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko knallen afwees beschouw drang feyenoord landstitel podia psg verleiding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
that's the spirit! Nou op het veld met z'n allen laten zien!
+2/-0

10 maanden geleden
Laten we het hopen, op dit moment denk ik dat Feyenoord al meer ingespeeld is dan PSV en ze hebben in Rotterdam ook goed ingekocht. Maar Bakayoko make us proud 💪
+1/-0

10 maanden geleden
Leuke teksten van Bakayoko, maar helaas nergens op gebaseerd. Op dit moment is Feyenoord met afstand de favoriet. Vooralsnog zijn wij er niet sterker op geworden. Wat wel zou schelen is het wanneer Bakayoko zelf eens goed en constant gaat presteren, want daar heb ik hem in de hoofdmacht nog niet op kunnen betrappen. Verder heb ik voorzichtige hoop dat Bosz meer uit deze selectie gaat halen en dat we de CL gaan halen. Dat zou een geweldige impuls kunnen zijn en er tevens voor kunnen zorgen dat we Sangaré nog een jaartje kunnen houden. Die zal voor het voetbal van Bosz heel erg belangrijk zijn.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Och, vaak is de favoriet aan het begin van de competitie niet de uiteindelijke kampioen, zie Feyenoord afgelopen seizoen.
+1/-0

10 maanden geleden
Juist! En de CL pakken we meteen effe mee. Nee, ook dit jaar met deze omstandigheden worden we met 8 punten achterstand 2e achter Feyenoord. Gelukkig geven we Ajax wel de doodsteek zodat ze degraderen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage