Transparent
Inloggen
Sluiten

'Malik Tillman ondergaat medische keuring bij PSV'

9 augustus 2023 13:29 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Malik Tillman ondergaat medische keuring bij PSV"; image source: Pro Shots

PSV gaat de selectie definitief versterken met de komst van Malik Tillman. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink. De international van de Verenigde Staten wordt voor een jaar gehuurd van Bayern München, terwijl PSV ook een optie tot koop heeft weten te bedingen. Alle afspraken staan inmiddels op papier. De middenvelder zal woensdag nog zijn medische keuring ondergaan.




Discussieer mee op de forums


Tags

keuring malik tillman bayern bedingen elfrink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ben benieuwd, interessante speler. Ben ook benieuwd hoe Bosz hem gaat inpassen nu Babadi het toch boven verwachting goed doet. En wat dat betekent voor de speeltijd voor een speler als Saibari.
+1/-0

 
9 maanden geleden
De beste speelt? En zolang Bababi zo blijft spelen wordt hij niet zo makkelijk uit de basis gespeeld. Tenzij hij niet bijtekent natuurlijk 😉
+1/-0

 
9 maanden geleden
Uiteindelijk zal het inderdaad wel duidelijk worden wie de beste is en dus in de basis komt, zoals het ook zou moeten zijn. Maar ben vooral benieuwd naar de nieuw ontstane situatie: gaat Bosz door met Babadi in de basis of is hij nu tot nader order zijn basisplaats kwijt? En wat heeft de komst van Tillman voor invloed op de intenties tot contractverlenging vanuit kamp Babadi?

Dit is overigens trouwens meer gewoon puur nieuwsgierigheid en interesse in de nieuwe situatie dan dat ik bang ben voor Babadi ofzo. Als Tillman beter is moet hij spelen en als Babadi niet wil bijtekenen dan moet hij dat vooral niet doen. Maar ik hoop dat Babadi wel bijtekent en zich zo blijft ontwikkelen, dan kunnen we daar nog veel plezier aan beleven.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Babadi zal voorlopig sowieso niet bang hoeven te zijn voor zijn plek. Sinds 30 april heeft Tillman geen wedstrijd meer gespeeld. De laatste wedstrijden bij Rangers miste hij vanwege een blessure en bij Bayern heeft hij in de voorbereiding geen speelminuten gemaakt.
+1/-0

9 maanden geleden
Welkom Malik en succes. Concurrentie voor Babadi en Saibari. Maakt iedereen sterker. Er komen nog heel veel wedstrijden aan.
+3/-0

9 maanden geleden
Heel erg blij hiermee! En mensen moeten niet zo bang zijn voor wat dit voor Babadi betekent. Bij iedere club die serieus te nemen is zijn alle posities minimaal dubbel bezet. Dat is bij ons ook nodig en Babadi zal zich ook realiseren dat hij zich in dezelfde situatie zal bevinden als hij naar een andere club gaat.
+4/-0

9 maanden geleden
Til, Tillman, Saibari en Babadi voor 1 positie is natuurlijk wel overdreven. Nu zijn sommige van deze spelers misschien multifunctioneel en ook in te zetten als 6 of 8? Want anders dan is er voor zeker 1 en waarschijnlijk zelfs 2 van deze namen heel weinig perspectief. En gezien Babadi nu echt wel een kans heeft verdiend en Til een van onze duurste spelers is, kun je het eigenlijk niet maken om hen dat perspectief te ontnemen.

Let wel: ik ben voorstander van de komst van Tillman, maar ik ben wel benieuwd wat Bosz zijn plannen zijn qua bezetting van de posities als vervanger van Veerman en Sangaré. En wellicht worden we nog verrast door een uitgaande transfer van Til of Babadi (als die zijn contract niet wil verlengen)?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Denk dat Til mag vertrekken + PSV weet niet of Babadi blijft + zat wedstrijden voor twee jonge spelers (ook omdat Babadi ook als back up kan spelen voor Lang).

Saibari kan ook op meerdere posities uit de voeten. Vraag zal zijn of hij meer wil spelen.

Ook El Ghazi zal allicht een vertrek eens hebben met Lang en Bakayoko eerste keuze op de flanken.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Zo zwart-wit is het natuurlijk niet. Ze zijn inzetbaar als 6 of 8, maar sommige zelfs ook als 10 of 11. Babadi speelde bijvoorbeeld bij Jong PSV vaak als linksbuiten. Dan zou hij als back-up van Lang kunnen invallen. Gezien het schema, gaan die een hoop minuten kunnen spelen.
Daarnaast kan je in de Eredivisie waarschijnlijk 90% van je wedstrijden met 2 vooruitgeschoven middenvelders spelen.
De kans dat ze nu spelen is groter dan dat Simons nog bij PSV zou spelen. Die zou namelijk elke minuut spelen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Babadi speelde bij Jong PSV meestal linksbuiten. Tillman heeft bij de Rangers ook geregeld rechtsbuiten gestaan. Alle 4 vallen zijn ook bruikbaar als backup voor Veerman.
+1/-0

9 maanden geleden
Net even zijn skills gekeken,is wel een speler waar je blij van word.
+1/-0

9 maanden geleden
Het is natuurlijk geen toeval dat dit al de 2e Amerikaan wordt die wordt aangetrokken, en ik hoop van harte dat zowel Pepi als Tillman gaan renderen. Tien miljoen voor een Groningen spits die 12 doelpunten maakt afgelopen seizoen en daarvoor niets noemenswaardig presteerde, is natuurlijk een belachelijk bedrag.
De voetbalwereld hangt vandaag de dag helaas echter veel te veel vast ons-kent-ons (lees spelersmakelaars en club-bestuursleden) waardoor het bijna onmogelijk lijkt nog gewoon de beste aankoop te doen voor een voetbalclub. De transferbedragen zijn ook elk jaar alleen maar groter aan het worden, en het zijn de spelersmakelaars die ervan profiteren(percentages), en niet de clubs. Laat Tillman zijn geld waard zijn.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Zijn vorige club betaalde meer voor hem, dan PSV nu betaald heeft. Die Duitsers zullen dat toch niet gedaan hebben om Stewart een plezier te doen? Als hij een goede band heeft met talentvolle Amerikanen, is dat alleen maar in het voordeel van PSV. Of ga je ook zeuren dat er voor Götze teveel betaald hadden omdat Schmidt ook een Duitser is
+2/-0

 
9 maanden geleden
Zeuren? Ik vind 10 miljoen voor Pepi heel veel geld ja, ben nog niet overtuigd van zijn kwaliteiten, hopelijk vergis ik me. De komst van Götze had natuurlijk idd. alles te maken met Schmidt, en viel uiteindelijk tegen, ook tot mijn teleurstelling.
Wat ik wil zeggen is dat er niet meer objectief gekozen wordt voor de beste aankoop, maar dat alles nog maar vasthangt aan wie je goed kent en een speler in de aanbieding heeft.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik vind het wel een grote kans voor PSV om zich positief in de Amerikaanse voetbal markt te vestigen dmv Stewart en zijn netwerk. Gigantische markt terwijl voetbal daar almaar populairder wordt. Natuurlijk zullen de grootste Europese ploegen bekender zijn en zal een groot deel vooral de komende tijd naar Messi willen kijken, maar het is ook een erg chauvinistisch land waarvan ik graag een aantal grote talenten bij PSV zie.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Inderdaad heel vreemd dat hij in het seizoen daarvoor (toen hij op z'n 18e net uit Amerika kwam) niets noemenswaardig presteerde in de Bundesliga.
+1/-0

9 maanden geleden
Als PSV zich maar niet aan hem vertillman;-)
+2/-0

9 maanden geleden
Topper, talent van het jaar 22, schotland op zijn kop gezet, en is een huur met optie tot koop, waar ik ook las verplichte koop, ik ben dolblij, deze jongen is een aanwinst, sterk, mooie actie in huis, en teamplayer. Til zou verkocht kunnen worden omdat hij alles heeft gemist tot dusver, elghazi zou gewoon moeten blijven en de concurrentie aangaan. Welkome MALIK #EMM
+1/-0

9 maanden geleden
Mooi, welkom bij onze mooie club :)
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage