Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Malik Tillman op huurbasis naar PSV

10 augustus 2023 20:02
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Malik Tillman op huurbasis naar PSV</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen de komst van Malik Tillman bevestigd. De middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van Bayern München en daarbij is ook een optie tot koop bedongen. De viervoudig international gaat bij PSV met rugnummer tien spelen.




Discussieer mee op de forums


Tags

malik tillman bayern

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Hier word ik blij van , speler die t spelletje ziet en leest, scorend vermogen , gaan we veel plezier aan beleven
+2/-0

9 maanden geleden
Hopelijk geen indirecte deal gesloten met Bayern over Sangare. Dat ze Sangare nu voor een lagere prijs kunne kopen door deze huurdeal.
+1/-0

9 maanden geleden
En gelijk wat inside info over onze belangrijkste tegenstander, tenzij er hele gekke dingen gebeuren.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik zie Servette Rangers nog wel uitschakelen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat we dat maar niet onderschatten want Rangers is echt niet je van het.
+2/-0

9 maanden geleden
Mooi, heb vertrouwen in die gast. Wil wat bewijzen.
+3/-0

9 maanden geleden
Sangare veerman babadi is toch prima? Waar gaat deze tillman spelen?
+1/-4

 
9 maanden geleden
Als je zo redeneert heb je maar 11 spelers nodig.....
+7/-0

9 maanden geleden
Leuk en aardig allemaal om 4 nummers 10 te hebben, maar zorg er eerst eens voor dat ons grootste talent Babbadi een nieuw contract tekent en niet volgend jaar gratis de deur uit loopt!
+1/-1

 
9 maanden geleden
We hadden,5 middenvelders voor 3 posities. Met vertrek van Simons en Guiti is het geen overbodige luxe.
Ben het wel eens dat ze hun best moeten doen om Babbadi te behouden, maar lijkt mij dat ze daar wel mee bezig zijn.
+1/-0

9 maanden geleden
Middenveld met Til, Veerman en Tillman zou voor de commentatoren wel leuk zijn
+1/-0

9 maanden geleden
Ik zie in Til geen serieuze optie voor het middenveld meer bij dit spel. Als je ziet hoe snel er gecombineerd moet worden, daar kan Til toch helemaal niet in mee? Misschien desnoods voor een soort plan B als je een en keer tegen een tegenstander aanloopt waarbij plan A niet werkt. Maar voor plan A heb je nu met Babadi en Tillman 2 swingende spelers om die 10 positie dubbelbezet te houden. Saibari lijkt me eerder de backup voor de flanken op dit moment
+4/-0

 
9 maanden geleden
Precies! En vergeet daarbij ook niet dat Babadi bij jong PSV vaak linksbuiten stond en dat Tillman een goede rechtsbuiten is. Dus met Babadi, Tillman en Saibari heb je 3 spelers die kunnen rouleren op verschillende posities.
+2/-0

9 maanden geleden
Babadi speelde op 10 de afgelopen wedstrijden. Maar hij kan denk ik ook op de plek van Veerman staan als het nodig is (bij blessure of schorsing Veerman). En zoals gezegd ook op linksbuiten zoals vorig jaar bij Jong PSV. Hopelijk tekent hij snel bij.
En super dat PSV een optie tot koop heeft bedongen op Tillman. Als hij het goed doet dan heel goeie om erbij te hebben, als hij tegenvalt dan heb je alleen salariskosten betaalt dit jaar.
Enige vraag die ik heb bij deze constructie: moet hij ook nog akkoord gaan met een contractvoorstel als PSV de koopoptie activeert? Of is dat al besproken met hem en kan hij er niet 'onder uit' al zou die het willen?
+1/-0

9 maanden geleden
Vooralsnog is Babadi 2x gestart op 10 en loste Saibari hem 2x in het laatste kwart af. De rol van Til is nog lastig in te schatten, omdat hij geblesseerd is geweest. Wat ik me van vorig jaar kan herinneren, is Til een opportunist eerste klas die wel vaak in scoringspositie komt. Zijn techniek lijkt echter onvoldoende om de '10' te zijn in een ploeg die wil domineren.

Ik ben benieuwd hoe Bosz hem gaat gebruiken. Til is een dure speler, zeker qua salaris, waarbij ik serieuze twijfels heb over zijn rol dit seizoen. De komst van Tillman is voor hem ook geen goed nieuws natuurlijk.

Het is fijn dat veel van onze middenvelders multifunctioneel zijn. Het zou wel fijn zijn als ze inderdaad ook een serieuze optie kunnen zijn voor de posities 6 en 8, want daar is het nog heel dunnetjes anders.
+1/-0

9 maanden geleden
Wat doen we met Babadi en Saibari ?
Krijgen deze geen kans meer, ontereden en dan kunnen deze talenten weer vertrekken, zonde.
Weer een middenvelder erbij. Zorg maar voor een fatsoenlijke verdediging.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage