Transparent
Inloggen
Sluiten

Tygo Land: 'Dit is echt een heel mooi moment'

12 augustus 2023 19:24

In gesprek met ESPN was Tygo Land blij dat hij zijn officiële debuut voor PSV heeft mogen maken. "Dit ga ik nooit vergeten. Dit is echt een heel mooi moment", aldus Land. "Het maakt mij niet uit hoe lang het is geweest. Ik ben wel blij dat ik überhaupt de bal heb kunnen aanraken in die minuten, maar ik ben vooral blij dat ik in heb mogen vallen."

Ondanks dat hij daar zijn debuut nog moet maken, zal de middenvelder dit seizoen vooral bij Jong PSV zijn wedstrijden gaan spelen. "Eerst even wat ervaring opdoen en dan kijken wanneer ik weer terug kan keren", zo gaf hij aan. "Maar ik ben wel blij dat het vandaag al zo heeft kunnen lopen."

Binnen PSV wordt Land vaak vergeleken met Frenkie de Jong. "Vooral Noa en Anwar maken die opmerkingen. Het is mooi dat ze het zeggen, maar zelf heb ik daar niet zoveel mee", zei hij daarover, waarna hij de vraag kreeg om zichzelf te omschrijven als speler. "Ik ben een voetballende middenvelder, eigenlijk een type Frenkie de Jong. Ik wil veel aan de bal zijn, veel dribbelen en passen. Ik wil vooral een verbindingsspeler zijn tussen de aanval en de verdediging. Vooral veel voetballen en aan de bal zijn, dat is het mooiste wat er is."




Tags

jong tygo aanraken dribbelen espn omschrijven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage