Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Dankzij de wissels hebben we deze wedstrijd gewonnen'

12 augustus 2023 19:31

Peter Bosz was ondanks de zege tegen FC Utrecht ontevreden over zijn ploeg. "Het was echt niet goed. Ik heb mezelf tijdens de eerste helft op de bank zelfs lopen ergeren en dat heb ik niet vaak", aldus Bosz. "Het tempo was veel te laag waarin we speelden. Niemand in beweging en stil staan als je aan de bal bent. Dan speel je een compacte verdediging niet kapot."

De trainer ging verder: "Ik heb ze dat in de rust ook gezegd. Aan het begin van de tweede helft vond ik het nog niet goed, maar het laatste half uur was een stuk beter. Toen hadden we ze hoog heel vast en hebben we nog een hoop kansen gecreëerd. Dan is het eigenlijk slechts 2-0 geworden."

De opmerking dat hij er meteen voor zou tekenen als PSV 34 van zulke wedstrijden zou winnen legde Bosz meteen naast zich neer. "Ik teken er voor dat we 34 keer winnen, maar dat is voor mij niet voldoende", zo gaf hij aan. "Op deze manier gaan we ook geen 34 wedstrijden winnen, dat is het hele punt. Het moet echt beter worden."

Bosz was wel lovend over de invallers. "Dat is hoe het moet. Als je ziet hoe Ismael de tweede helft speelt... Dankzij de wissels hebben wij deze wedstrijd gewonnen. Daar ben ik van overtuigd", zei hij daarover. "Dat was niet dankzij de jongens die gestart zijn."




Tags

bosz compacte ismael utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage