Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang: 'De trainer is in de rust echt boos geworden'

12 augustus 2023 19:36

In gesprek met ESPN kreeg Noa Lang de opmerking dat dit niet zijn enige competitiedoelpunt voor PSV zal zijn. "Dat is niet de bedoeling nee. Het hadden er vandaag al twee moeten zijn, maar omdat ik dacht dat ik toch buitenspel stond ging ik er veel te laconiek mee om", aldus Lang.

Volgens de aanvaller was PSV bij vlagen heel slordig. "Vooral in de eerste helft. Het was veel te statisch en het tempo was heel laag. Het moet beter. Maar op een of twee kansen na zijn we verder niet echt in de problemen gekomen en hadden we zelf vier of vijf keer kunnen scoren", zo gaf hij aan. "De trainer is in de rust echt boos geworden, maar dat snap ik ook. We speelden veel te statisch en het tempo lag te laag."

Lang heeft het uitstekend naar zijn zin bij PSV. "Het is heel lekker spelen. Bij vlagen spat het spelplezier er vanaf", zei hij daarover. "Maar we zijn pas net begonnen. Het moet allemaal nog beter, zowel individueel als de ploeg. Het kan alleen nog maar beter gaan, dus dat belooft wat."




Tags

vlagen belooft competitiedoelpunt espn laconiek spat spelplezier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage