Transparent
Inloggen
Sluiten

Kiki Musampa: 'Grote clubs hebben belangstelling voor Ibrahim Sangaré'

13 augustus 2023 13:03 - ESPN
Foto: Pro Shots

Kiki Musampa: "Grote clubs hebben belangstelling voor Ibrahim Sangaré"; image source: Pro Shots

Er is veel belangstelling voor Ibrahim Sangaré. Dat gaf Kiki Musampa, broer van de zaakwaarnemer van de middenvelder, zondag aan bij ESPN. "Een transfer kan zeker nog gebeurren. Er zijn zeker ook grote clubs die belangstelling hebben", aldus Musampa. "Bayern München is een van die clubs, hij staat op de lijst bij PSG, Liverpool. Hij is niet een van de prioriteiten, maar hij staat er wel op de lijst. De clausule is bekend en dat zijn geen bedragen die die clubs niet kunnen ophoesten."

Nottingham Forest heeft wel al een bod uitgebracht. "Maar dat was niet genoeg", zo gaf Musampa aan. "Uiteindelijk wil je hem naar de club brengen die het beste bij hem past, waar hij de meeste kans maakt op spelen. Of dat dan Nottingham is of Liverpool, dat gaan we afwachten."




Tags

musampa kiki sangare liverpool nottingham bayern espn forest gebeurren ophoesten prioriteiten psg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Dit was toch al bekend? Niks nieuws..
+2/-0

9 maanden geleden
Musampa ook weer geld verdiend met een nietszeggend tv optreden
+2/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Er is toch iets vreemds met die clausule. Ik kan mij herinneren van vorig jaar dat hij in de tweede helft van augustus komt te vervallen en dat de speler dan tegen de marktwaarde verkocht kan worden. En ik kan mij niet voorstellen dat die marktwaarde 37,5 miljoen is, maar een stuk lager. Anders had men allang toegeslagen, lijkt mij.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Als de marktwaarde onder de 37,5 ligt is de clausule eigenlijk gewoon niet relevant. Ik denk echter dat PSV wel hoopt de volle mep te krijgen. En gelijk ook. Van mij mag Sangare anders rustig nog een jaartje CL bij ons blijven spelen.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Even Googelen: Die gelimiteerde transfersom ging er na de verlenging voor dit seizoen uit, maar die wordt komende zomer voor hetzelfde bedrag weer van kracht. Alleen dit keer niet voor de duur van de gehele window. Geïnteresseerde clubs zullen voor een bepaalde datum moeten handelen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Stewart heeft vorige week bij ESPN zelf aangegeven dat de clausule de hele window geldig is
+2/-0

 
9 maanden geleden
2 september is ook een bepaalde datum
+2/-0

 
9 maanden geleden
Maar wel een die buiten de transferwindow ligt ;)
+1/-0

9 maanden geleden
"Een transfer kan zeker nog gebeuren."

Iets met open deuren intrappen.

Overigens, de neef van mijn buurman van 3 hoog vertelde mij vanochtend ook dat Sangaré misschien verkocht gaat worden.

Het komt nu wel heel dichtbij.
+2/-0

9 maanden geleden
Kiki gaat er voor om Fabrizio Romano naar de kroon te steken met die nietszeggende info?
+1/-0

9 maanden geleden
Die laatste zin is dan weer vreemd, net alsof hij Bayern uitsluit.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Waarschijnlijk omdat Sangare naar de PL wil
+1/-0

 
9 maanden geleden
Duits is ook zo`n verdomd moeilijk taaltje;-)
+1/-0

9 maanden geleden
No shit Sherlock..
kom eens met nieuws..
+1/-0

9 maanden geleden
Sangare is het slot op de deur bij PSV.Als hij vertrekt gaat PSV voor de belgische controleur aster vranckx , die perfect in het toekomstig profiel van PSV onder onze huidige trainer valt.Jong,international en voetballend sterk in de opbouw.Sangare mag niet onderschat worden ,brengt PSV opnieuw in balbezit wanneer de tegenstander de bal heeft en was daarom enorm belangrijk voor voetballen in de omschakeling.Onze huidige trainer wil dominant aan de bal zijn. PSV heeft daarom zeer veel ervaring in het centrum nodig , of enorm talent.Het is begrijpelijk dat PSV gezien de potentie voor Zeno Debast gaat,waar internazionale ook op het vinkentouw zit.Mocht dit niet lukken zou ik als PSV zijnde bij CL kwalificatie in de laatste week vol inzetten op routine ervaring leiderschap in onze defensie.Simon kjaer aanvoerder van denemarken,34,kan nog wel een rondje met ons mee,zoals we in de historie dat wel vaker gedaan hebben,2 , 3 seizoenen .Deze man staat er meteen een brok internationale ervaring.PSV kan rustig doorscouten voor zijn opvolger.Het zal een bedrag tussen de 2 a 4 miljoen bij AC milan moeten opleveren waar hij niet meer onomstreden is ,maar voor PSV kan hij van onschatbare waarde zijn de komende 2 seizoenen.Spelers zullen van hem leren,opkijken en beter worden en hum marktwaarde verbeteren.Deze man kan aan de verdediging van PSV routine en leiderschap toevoegen.
+3/-0

9 maanden geleden
@Ricardo-Izecson-Santos; wanneer sangare voor PSV in voorronde CL gespeeld heeft, mag hij dan voor andere clubs, voor de winter, uitkomen in de CL?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ja. Die regel is een paar jaar geleden veranderd.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage