Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV gehuldigd op het bordes: enorme ontlading

29 mei 2003 21:32

Verslaggever: RvN

De selectie van PSV is zojuist op het bordes gehuldigd door vele tienduizenden fans. 'Ik ben heel wat gewend, ook bij PSV, maar dit slaat alles' aldus Guus Hiddink. 'In Korea waren het miljoenen fans, hier honderdduizenden, maar dit is minimaal vergelijkbaar. Dit slaat alles' aldus Hiddink die op het balkon de fans slechts kort toesprak 'want jullie moeten feesten.' Op het bordes werd door Mark van Bommel de schaal onder luid gejuich aan het publiek getoond. Daarna volgden ook de andere spelers.

Onder leiding van Mark van Bommel brak vervolgens een groots feest los op het bordes en in de enorme massamenigte op het Stadhuisplein. 'We hebben de schaal een jaar uitgeleend, maar nu is hij weer terug'. E?n voor ??n vierden de spelers vervolgens ook nog een persoonlijk feestje op het bordes. Arnold Bruggink zong het clublied, al kwam dat nauwelijks meer uit zijn schorre keel.

Overschreeuwen van het legioen was moeilijk, maar Van Raaij deed toch een poging om de fans toe te spreken. Ik heb vier vragen voor jullie. 'Wie had de meeste punten dit seizoen?' 'Wie had het beste doelgemiddelde?' 'Wie heeft twee keer gewonnen van Ajax?' 'Dus wie is de terechte kampioen?' 'Fans Bedankt, vier feest vanavond, maar wel netjes.

Burgemeester Welschen sprak de fans en de selectie toe. Hij reikte de beker van de stad Eindhoven uit aan Mark van Bommel als aanvoerder. Samen met Ooijer dronk hij als eerste champagne uit de beker van Eindhoven.

Meer op




Tags

bordes bommel hiddink arnold balkon bruggink champagne clublied doelgemiddelde dronk feesten honderdduizenden keel korea legioen massamenigte ooijer overschreeuwen poging raaij reikte stadhuisplein tienduizenden toesprak uitgeleend vierden welschen zong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje